Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kavalleriet

4,0
4 recensioner
Kavalleriet

Inhyst i stans äldst bevarade industribyggnad - i anslutning till Scenkonstmuseet på Sibyllegatan - hittas Kavalleriet som drivs i samma regi som Gast och Kaffeverket. Utbudet är ambitiöst, med allt från kaffe till sallader och ett urval av alkoholhaltiga drycker. Kavalleriet har även en stor uteservering där man kan ta sin kaffe i solen.

Användarbilder på Kavalleriet Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Kavalleriet av Josefin J.
  • Bild från Kavalleriet av Michaela J.
  • Bild från Kavalleriet av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 feb 2020

Mysigt café! Ligger nära Strandvägen vid Armémuseet. Väldigt speciell byggnad vilket jag gillar. Drack en cappucino som var en klar femma, det som sänker betyget något är att resten av utbudet inte är något särskilt. Mitt sällskap dra... Visa hela »

7 feb 2020

Såg att detta hade nominerats i gulddraken 2020 i bästa kafé så var tvungen att testa. De ligger som en uppstickare från strandvägen intill Scenkonstmuseet. Så wowad var jag inte. Mysiga lokaler långt i från de hippa östermalmiga och mera som... Visa hela »

21 maj 2018

Underbar lokaler, gott kaffe och en underbar uteservering! Allt detta på en bra adress, 4 av 5 stjärnor. Kan uppdateras till en 5a framöver när jag återkommit några gånger!!

30 maj 2018 · Uppdaterad

A fantastic new place with superb service and great Scandinavian dishes where every dish has a touch of worldly ingredients. I tried the Baked Chicken salad and I must say I've never eaten anything like it before, rich and fresh with a perfect mixture of tastes that agreed. The spot is perfect... Visa hela »