Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Linnea's Pâtisserie, Café & Konditori

4,9
7 betyg
Redigera Linnea's Pâtisserie, Café & Konditori

Linnea's är ett pâtisserie, konditori och café i Tyresö Strand som erbjuder tårtor, bakelser och andra bakverk gjorda från grunden, samt surdegsbröd och bullar som bakas dagligen. Här hittar man allt från söta bakverk till sallader, matiga pajer, smörgåsar och specialbeställda tårtor för bröllop och födelsedagar. Mottot är ekologiskt, närproducerat och noggrant hantverk.

Det är Linnea Andrae, vinnare i Hela Sverige bakar junior, som i sin unga ålder startat ett alldeles eget café i Tyresö strax utanför stan. Linnea bakar och tillagar allt från grunden, precis som hon älskar att göra. Bra råvaror är a och o för Linnea, allt som smakar gott ska också göra gott. Dessutom är allt hon bakar laktosfritt, och det går att hitta en hel del glutenfritt och veganskt bland utbudet.

Målet och drivkraften för Linnea är att bedriva ett konditori där hållbarhet och kvalitet är en lika viktig del som råvarorna och ingredienserna – vare sig det gäller bröd och bullar, söta bakverk, sallader och smörgåsar eller tårtor. Mycket av det Linnea skapar och lagar går att beställa via hennes webbshop, och vill man få en unik födelsedagstårta eller bröllopstårta tar Linnea's emot beställningar på det.

Linnea har älskat att baka och skapa hela livet, med en dröm om ett eget konditori – som nu gått i uppfyllelse. Du hittar henne och hennes café på Strandtorget 12.

Användarbilder på Linnea's Pâtisserie, Café & Konditori Visa alla

  • Lägg till bild
  • Fantastisk kombi bröd, mandelmassa, inte för söt grädde. Värt en omväg – Bild från Linnea's Pâtisserie, Café & Konditori av Mats S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 feb 2022

Helt fantastiskt ställe! Varje dag något nytt och det smakar gudomligt! Semla 3.0 knäcker alla semlor jag ätit förut! Wow!

29 jan 2022

B ä s t a semlan! Dessutom laktosfri 👏👍

23 jan 2022

Semla 3.0 är otroligt god!

23 jan 2022

Semla 3.0 är fantastisk!

7 feb 2022

Klart bästa semlan vi har ätit 🤤🤤🤤

28 jan 2022

14 okt 2022

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

11 feb 2022