Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Nero

4,5
8 betyg
Redigera Nero

Sedan starten 2004 har Caffé Nero på Roslagsgatan lockat både hipsters och stamgäster och utvecklats till en riktig kaffeinstitution. Hit hittar du såväl för en snabb espresso som för en frukost eller genuin lunchpasta mitt i vardagen.

Det italienska regerar på Caffé Nero, vars utbud rymmer såväl kaffe och sött som frukostmackor, paninis och lunchmat under rusningstimmen. Caféets ambition är att vara stockholmarnas andra hem, något som bidragit till en strid ström stammisar genom åren. Här serveras espresso på löpande band över disken medan hungriga gäster hittar en mängd populära pastarätter för hundringen till lunch. Lokalen sträcker sig en bit in bakom det öppna köket och går i ljust och enkelt stuk med betong, svartvita fotografier och knallröda stolar längst in.

Om morgnarna råder oftast lugnare stämning. Är du frukostsugen kan du räkna med bland annat äggmackor att kombinera med kaffet och eventuellt en italiensk bakelse från glasmontern. Här samsas allt från reklamare till småbarnsföräldrar om utrymmet, och har du blivit riktigt van så vet du säkert var allt har sin plats på hyllorna. Lunchtid ökar tempot och rörelsen när kvarterets alla pastasugna rör sig till Nero för att äta. Under sommaren är även den lilla uteserveringen en populär fikaplats. För den som föredrar att hämta med sig maten erbjuds även "Heat & Eat", italienska rätter som man själv värmer upp.

Caffé Nero vann Gulddraken 2006 och 2007.

Se även Buco Nero & Caffe Nero K25

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
4 feb 2015

Matigt café som jag normalt går till för en pasta till lunch. Italiensk skön atmosfär. Det finns alltid ett flertal pastarätter att välja mellan och de brukar gå loss strax över hundringen har jag för mig. Pastan, som är deras specialité... Visa hela »

16 jun 2015

Har besökt Caffé Nero ett flertal gånger för lunch. Prisvärt med tanke på att rätterna är väldigt generösa. Kan skarpt rekommendera vodka pastan.

22 maj 2015

Ett superställe för en pastalunch. Man går inte härifrån hungrig.

17 jun 2017

Trevlig lunchrestaurang med sjukt god pasta carbonara med salsiccia istället för bacon och precis lagom med chili för lite hetta! Härligt att sitta ute i solen också!

3 jan 2017

Ätit här sedan 2006.

Carbonara

26 sep 2018

Bästa i Stockholm

28 feb 2017

Gått ditt av och till i snart 10 år.

Älskar pastan!

28 feb 2017

Salami panino eller deras Carbonara!! Magisk!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.