Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pom & Flora Odengatan

3,8 • 25 recensioner
Pom & Flora Odengatan

Pom & Flora blev snabbt en storfavorit när caféet först öppnade på Södermalm. Numera kan man även hitta dem i charmiga lokaler på Odengatan i Vasastan.

Se även Pom & Flora Bondegatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 aug 2018

Det här är no1 på alla influencers lista för frukost och du har säkert redan sett 100 bilder på de snygga bowlsen i Pom & Floras klassiska tallrikar. Visst det är gott och fint, men få himla speciellt är det inte tycker jag. Sen kan det hänga... Visa hela »

Listad i: Frukost
20 feb 2019

Hur kan detta fantastiska ställe gått mig förbi!? Är nästa upprörd över att jag inte hört talas om det förens nu. Frukost hela dagen! Finns det något bättre koncept? Är så glad att min kollega drog med mig hit!

Vi åt... Visa hela »

17 dec 2017 · Uppdaterad

Varit här några ggr. Populärt ställe, framför allt bland tjejer. På helger är det lång kö, men den går (oftast!) hyfsat snabbt. Frukostmeny hela dagen typ. Det mesta är gott och bra. Jag brukar ta någon macka med äggröra och... Visa hela »

Listad i: Helglunchfavoriter
24 aug 2018 · Uppdaterad

Längtar redan tillbaka till deras rågbröd med avokado och ägg! Har hört mycket gott från vänner om stället och var inte missnöjd. Acai bowlen smaka bra, och man fick en stor tallrik, hade önskat lite mer tillbehör för kontrast skull nä... Visa hela »

14 feb 2019

Det här är inte originalet utan en kopia av originalet. Visst, du kan få lika Instagram-vänlig mat här men charmen och känslan från Söder försvinner i samma sekund som du ställer dig i kön utanför.

Är du här redan och i... Visa hela »

6 aug 2019

Allt smakar gott och mysig lokal, lite väl högljutt när rummet blir fullsatt. Jag hade väldigt höga förväntningar på detta stället, då det är så hypat. Allt är gott men inget speciellt så vi ger 3,25 av 5 🐰 🐇

2 nov 2018

Överskattad? Ja det är det. Men värt att besöka? Ja det är det

Poppis ställe som alltid är smockfullt, kö långt ut på gatan, stor trängsel och stress.

Jag skulle tro att om man går ut på fika, lunch eller frulle a... Visa hela »

17 dec 2017

Fantastiskt meny, så gott och vältillagat! Favoriten (som jag ibland måste beställa in en extra av) är avkadomackan på varm brioche. Jag besöker numera endast Odengatan då Bondegatan tyvärr alltid hade otrevlig service, men detta gäller inte på... Visa hela »

Listad i: Favoriter
5 jul 2019

Detta är ett ställe jag har velat prova länge! Inte så konstigt när man ser alla uppläggningar i något välvalt instagramfilter. På bild känns det fräscht och så rätt i tiden.

Jag kom dit för en sen frukost/lunch 13:0... Visa hela »

31 mar 2019

Allt blir bra på bild! Instagram vänligt men gott är det också. Hamnade här efter att ha försökt komma in på 2 andra frukost/brunchställen som var smockfulla. Det var även kö här denna dag men vi lyckades hitta platser utanför lokal... Visa hela »

4 jun 2019

Översätt till svenska »

Obviously I am very far from the first person to visit this beautiful café!

I´ve past it many times but this is almost constantly full. But this morning i brought my laptop and went in for some breakfast. I ordered the rhubarb oatmeal and a cappuccino. The oatmeal was absolute... Visa hela »

30 aug 2018 · Uppdaterad

Jag har varit här ett antal gånger, väldigt mysigt och jag förstår absolut denna hype och oändliga kö på söndags-förmiddagen som ringlar sig ut på gatan. Personalen är proffsig, tillmötesgående och behåller alltid ett l... Visa hela »

19 dec 2016 · Uppdaterad

Supergott och väldigt fräscht! Enkel men grym lunch meny samt all day breakfast i hälsostuk. Grymt bra kaffe och riktigt snygg lokal. Är ofta mycket folk så man får ha lite tålamod med bord samt att stå i kö och beställa.

Listad i: Favoriter
21 jan 2019

Insta- och prisvänligt, haha! Ägarna är supergenuina, vilket uppskattas! Det är dock så oss populärt att det ibland kan kännas som att dem väntar på att man ska gå.. Vilket inte är så bra för någon som mig som vill sitta och... Visa hela »

6 jun 2019

Helt fantastisk mat! Man får ofta hänga på låset för att få en bra plats men det är det värt! Hade varit 5/5 om det inte vore för att ljudnivån oftast är väldigt hög... Svårt att prata med sitt sällskap.

13 feb 2019

Instagramvänligt men kanske inte mycket mer än så. Lite smått mayhem med skällande hundar och barnvagnar som ska trängas. Och personalen är väl sådär engagerad. Men grymt god acai-bowl :)

15 sep 2018

Fräsch, gott och prisvärt är det tre ord jag skulle använda.

Roligt utbud och olika alternativ ger en bra upplevelse. Denna gång blev det en chiapudding med kanel, frystorkat äpple och granola kryddad med gurkmeja.

Något av en stående bes... Visa hela »

15 mar 2019

Så jävla god frukost! Som tidigare recensenter redan skrivit så är stället väldigt populärt. Kö på helger men går ändå rätt snabbt att få plats. Har testat det mesta på menyn och jag tycker verkligen att allt jag har b... Visa hela »

23 okt 2018

Så trevligt, mysigt, bra och väldigt hype-at. Gå hit för att äta god frukost och trevligt sällskap. men kanske inte för att få en wow-upplevelse.

4 mar 2019

Besökt ett tretal gånger. Bananbrödet otroligt gott! Likaså gröten och avocadosmörgås med mucka, samt acaibowlen med chiapudding. Croissant med espressofluff - för mastigt och för lite sötma. Väldigt bra frukostställe! Dock är lokal... Visa hela »

Sida 1 av 2