Pom & Flora Odengatan

3,8
40 betyg
Café
Hemsida
Instagram
Pom & Flora
3,8
40 betyg
Hemsida
Instagram

Pom & Flora blev snabbt en storfavorit när caféet först öppnade på Södermalm. Numera kan man även hitta dem i charmiga lokaler på Odengatan i Vasastan.

Föreslå ändringar

Recensioner av Pom & Flora

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 mars 2023

Populär frukostrestaurang med instagramvänliga bowls och mackor.
Kön utanför är ett faktum redan från öppningstid. Menyn är varierad och turisterna vallfärdar hit för att varje influencer tagit en bild med deras gröt.

MEN, är... Visa hela »

17 aug. 2018 · Uppdaterad

Har varit här många gånger nu och blir aldrig besviken. Jo, på deras latte som är serveras i ett litet vattenglas och kostar typ 50kr, ta en vanlig kaffe! Gröten är god, bowlsen är goda, lokalen är fin, servicen är bra. Jag höjer till en 4a f... Visa hela »

26 aug. 2023

Supertrevlig personal!! Jag tog en croissant med äggröra, den var god, rekommenderar. Is matchan smaka tyvärr inte så mycket.. men mysigt och fint ställe.

20 aug. 2019

Det är ju bara så bra! Om man går en vardag lite udda tid:)
Älskar menyn och att priserna är humana. Av allt jag ätit här är scrambled eggs toasten med avocado lätt nummer 1!

8 nov. 2023

Klassiskt frukosthak som aldrig går ur tiden. Pom & Flora fortsätter locka gäster år efter år (tror jag var här senast 2017?), var här en vardag och då var det förvisso hyfsat lugnt men helgerna ringlar kön lång. Varför? För a... Visa hela »

17 dec. 2017 · Uppdaterad

Varit här några ggr. Populärt ställe, framför allt bland tjejer. På helger är det lång kö, men den går (oftast!) hyfsat snabbt. Frukostmeny hela dagen typ. Det mesta är gott och bra. Jag brukar ta någon macka med äggröra och... Visa hela »

Listad i: Helglunch, Frukost
14 feb. 2019

Det här är inte originalet utan en kopia av originalet. Visst, du kan få lika Instagram-vänlig mat här men charmen och känslan från Söder försvinner i samma sekund som du ställer dig i kön utanför.

Är du här redan och i... Visa hela »

24 aug. 2018 · Uppdaterad

Längtar redan tillbaka till deras rågbröd med avokado och ägg! Har hört mycket gott från vänner om stället och var inte missnöjd. Acai bowlen smaka bra, och man fick en stor tallrik, hade önskat lite mer tillbehör för kontrast skull nä... Visa hela »

30 sep. 2022

Jättetrevligt frukost och brunchställe de är bara ett väldigt poppis vilket gör att jag alltid drar mig lite för att gå hur för det absolut värsta som finns är att köa för plats när man är hungrig på frukost. Men deras ä... Visa hela »

18 feb. 2023

Översätt till svenska »

Good breakfast and brunch place. A little too busy on weekends. Otherwise just good standard.

19 feb. 2020

Trendiga pom och flora! 

Alltid mycket folk, många följare på instagram och jag kan gissa att har chansen att reposta över tjugootal händelser av besökare som taggar dem i sina inlägg dagligen. Enligt mig känns de som att verksamheter som få... Visa hela »

20 feb. 2019

Hur kan detta fantastiska ställe gått mig förbi!? Är nästa upprörd över att jag inte hört talas om det förens nu. Frukost hela dagen! Finns det något bättre koncept? Är så glad att min kollega drog med mig hit!

Vi åt... Visa hela »

3 aug. 2022

Pom & Flora Odengatan går du till ALLTID..eller? Pom & Flora är alltid ett säkert kort men du vill vara noga med vilken tid du går dit. Det bästa jag vet är att gå dit TIDIGT en lördagmorgon, du får garanterad plats och du vet att detta ä... Visa hela »

17 dec. 2017

Fantastiskt meny, så gott och vältillagat! Favoriten (som jag ibland måste beställa in en extra av) är avkadomackan på varm brioche. Jag besöker numera endast Odengatan då Bondegatan tyvärr alltid hade otrevlig service, men detta gäller inte på... Visa hela »

10 juli 2018 · Uppdaterad

Härligt ställe med mat som passar perfekt in på instagram-flödet. Negativa är att det är så pass mycket folk att man vid populära tider behöver stå i kö ett bra tag men i slutändan värt det. Helt klart värt ett besök ifall... Visa hela »

19 dec. 2016 · Uppdaterad

Supergott och väldigt fräscht! Enkel men grym lunch meny samt all day breakfast i hälsostuk. Grymt bra kaffe och riktigt snygg lokal. Är ofta mycket folk så man får ha lite tålamod med bord samt att stå i kö och beställa.

Listad i: Favoriter
5 juli 2019

Detta är ett ställe jag har velat prova länge! Inte så konstigt när man ser alla uppläggningar i något välvalt instagramfilter. På bild känns det fräscht och så rätt i tiden.

Jag kom dit för en sen frukost/lunch 13:0... Visa hela »

23 apr. 2020

Pom & Flora är mitt go-to frukost hak som alltid levererar ☕️✨

Konceptet frukost hela dagen passar mig utmärkt!🙃 Avokadomacka, acai bowls, croissant & bananbread är några av godbitarna som finns på menyn. YUM!

Caféet är inte lyxigt på... Visa hela »

30 aug. 2018 · Uppdaterad

Jag har varit här ett antal gånger, väldigt mysigt och jag förstår absolut denna hype och oändliga kö på söndags-förmiddagen som ringlar sig ut på gatan. Personalen är proffsig, tillmötesgående och behåller alltid ett l... Visa hela »

31 mars 2019

Allt blir bra på bild! Instagram vänligt men gott är det också. Hamnade här efter att ha försökt komma in på 2 andra frukost/brunchställen som var smockfulla. Det var även kö här denna dag men vi lyckades hitta platser utanför lokal... Visa hela »

Sida 1 av 3