Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pom & Flora Odengatan

3,8 • 16 recensioner
Pom & Flora Odengatan

Pom & Flora blev snabbt en storfavorit när caféet först öppnade på Södermalm. Numera kan man även hitta dem i charmiga lokaler på Odengatan i Vasastan.

Se även Pom & Flora Bondegatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 aug 2018

Det här är no1 på alla influencers lista för frukost och du har säkert redan sett 100 bilder på de snygga bowlsen i Pom & Floras klassiska tallrikar. Visst det är gott och fint, men få himla speciellt är det inte tycker jag. Sen kan det hänga... Visa hela »

Listad i: Frukost
17 dec 2017 · Uppdaterad

Varit här några ggr. Populärt ställe, framför allt bland tjejer. På helger är det lång kö, men den går (oftast!) hyfsat snabbt. Frukostmeny hela dagen typ. Det mesta är gott och bra. Jag brukar ta någon macka med äggröra och... Visa hela »

Listad i: Helglunchfavoriter
24 aug 2018 · Uppdaterad

Längtar redan tillbaka till deras rågbröd med avokado och ägg! Har hört mycket gott från vänner om stället och var inte missnöjd. Acai bowlen smaka bra, och man fick en stor tallrik, hade önskat lite mer tillbehör för kontrast skull nä... Visa hela »

14 feb 2019

Det här är inte originalet utan en kopia av originalet. Visst, du kan få lika Instagram-vänlig mat här men charmen och känslan från Söder försvinner i samma sekund som du ställer dig i kön utanför.

Är du här redan och i... Visa hela »

2 nov 2018

Överskattad? Ja det är det. Men värt att besöka? Ja det är det

Poppis ställe som alltid är smockfullt, kö långt ut på gatan, stor trängsel och stress.

Jag skulle tro att om man går ut på fika, lunch eller frulle a... Visa hela »

17 dec 2017

Fantastiskt meny, så gott och vältillagat! Favoriten (som jag ibland måste beställa in en extra av) är avkadomackan på varm brioche. Jag besöker numera endast Odengatan då Bondegatan tyvärr alltid hade otrevlig service, men detta gäller inte på... Visa hela »

Listad i: Favoriter
30 aug 2018 · Uppdaterad

Jag har varit här ett antal gånger, väldigt mysigt och jag förstår absolut denna hype och oändliga kö på söndags-förmiddagen som ringlar sig ut på gatan. Personalen är proffsig, tillmötesgående och behåller alltid ett l... Visa hela »

19 dec 2016 · Uppdaterad

Supergott och väldigt fräscht! Enkel men grym lunch meny samt all day breakfast i hälsostuk. Grymt bra kaffe och riktigt snygg lokal. Är ofta mycket folk så man får ha lite tålamod med bord samt att stå i kö och beställa.

Listad i: Favoriter
21 jan 2019

Insta- och prisvänligt, haha! Ägarna är supergenuina, vilket uppskattas! Det är dock så oss populärt att det ibland kan kännas som att dem väntar på att man ska gå.. Vilket inte är så bra för någon som mig som vill sitta och... Visa hela »

13 feb 2019

Instagramvänligt men kanske inte mycket mer än så. Lite smått mayhem med skällande hundar och barnvagnar som ska trängas. Och personalen är väl sådär engagerad. Men grymt god acai-bowl :)

23 okt 2018

Så trevligt, mysigt, bra och väldigt hype-at. Gå hit för att äta god frukost och trevligt sällskap. men kanske inte för att få en wow-upplevelse.

15 sep 2018

Fräsch, gott och prisvärt är det tre ord jag skulle använda.

Roligt utbud och olika alternativ ger en bra upplevelse. Denna gång blev det en chiapudding med kanel, frystorkat äpple och granola kryddad med gurkmeja.

Något av en stående bes... Visa hela »

10 jul 2018 · Uppdaterad

Härligt ställe med mat som passar perfekt in på instagram-flödet. Negativa är att det är så pass mycket folk att man vid populära tider behöver stå i kö ett bra tag men i slutändan värt det. Helt klart värt ett besök ifall... Visa hela »

4 feb 2019

Pom & Flora lever upp till hypen dom har fått. Cafét är precis så där lagom stimmigt, maten kommer ut snabbt och uppläggningen av maten får en att säga wow. Det är lika gott som det ser ut och faktiskt väldigt prisvärt. Det enda som dra... Visa hela »

23 okt 2018

Riktigt trevlig. Hänger med i och skapar trender, man VILL hit / "Frukoststockholm" :)

5 aug 2017

Gå inte hit!

Det tog femton minuter att få en latte m havremjölk. Inte nog med det, ett oacceptabelt bemötande när jag frågade efter mitt kaffe.

Hit åtrvänder vi aldrig!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

20 dec 2017

Otroligt dålig service, det står att det ”passar för barn” och då tar man för givet att man får ha med barnvagn, jag stod i kö för att få ett bord då det kom in en tjej med vagn efter mig och personalen sa högt ”endast 3... Visa hela »