Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pom & Flora Odengatan

3,8
30 recensioner
Pom & Flora Odengatan

Pom & Flora blev snabbt en storfavorit när caféet först öppnade på Södermalm. Numera kan man även hitta dem i charmiga lokaler på Odengatan i Vasastan.

Se även Pom & Flora Bondegatan

Användarbilder på Pom & Flora Odengatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Take away bananbread 💛 – Bild från Pom & Flora Odengatan av Sarah A.
  • VEGAN "GREEN GODDESS"- Hummus, toast, avocado, lemon zest & ras el hanout sprinkles (75kr) – Bild från Pom & Flora Odengatan av Oksana C.
  • 100% EGGS- Soft scrambled eggs with grated cheddar cheese on toast, pickled red chili, cress & 1/2 a – Bild från Pom & Flora Odengatan av Oksana C.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 aug 2018 · Uppdaterad

Har varit här många gånger nu och blir aldrig besviken. Jo, på deras latte som är serveras i ett litet vattenglas och kostar typ 50kr, ta en vanlig kaffe! Gröten är god, bowlsen är goda, lokalen är fin, servicen är bra. Jag höjer till en 4a f... Visa hela »

20 aug 2019

Det är ju bara så bra! Om man går en vardag lite udda tid:)
Älskar menyn och att priserna är humana. Av allt jag ätit här är scrambled eggs toasten med avocado lätt nummer 1!

19 feb 2020

Trendiga pom och flora! 

Alltid mycket folk, många följare på instagram och jag kan gissa att har chansen att reposta över tjugootal händelser av besökare som taggar dem i sina inlägg dagligen. Enligt mig känns de som att verksamheter som få... Visa hela »

14 feb 2019

Det här är inte originalet utan en kopia av originalet. Visst, du kan få lika Instagram-vänlig mat här men charmen och känslan från Söder försvinner i samma sekund som du ställer dig i kön utanför.

Är du här redan och i... Visa hela »

17 dec 2017 · Uppdaterad

Varit här några ggr. Populärt ställe, framför allt bland tjejer. På helger är det lång kö, men den går (oftast!) hyfsat snabbt. Frukostmeny hela dagen typ. Det mesta är gott och bra. Jag brukar ta någon macka med äggröra och... Visa hela »

Listad i: Helglunchfavoriter
20 feb 2019

Hur kan detta fantastiska ställe gått mig förbi!? Är nästa upprörd över att jag inte hört talas om det förens nu. Frukost hela dagen! Finns det något bättre koncept? Är så glad att min kollega drog med mig hit!

Vi åt... Visa hela »

24 aug 2018 · Uppdaterad

Längtar redan tillbaka till deras rågbröd med avokado och ägg! Har hört mycket gott från vänner om stället och var inte missnöjd. Acai bowlen smaka bra, och man fick en stor tallrik, hade önskat lite mer tillbehör för kontrast skull nä... Visa hela »

9 sep 2019

Alltid sååå mycket folk, men på något märkligt sätt har man helt plötsligt ett bord, magi!
Grym beslutsångest i kön som vanligt men landar in med avocadomackan, avocado och äggröra på rostat surdegsbröd, så god!... Visa hela »

17 dec 2017

Fantastiskt meny, så gott och vältillagat! Favoriten (som jag ibland måste beställa in en extra av) är avkadomackan på varm brioche. Jag besöker numera endast Odengatan då Bondegatan tyvärr alltid hade otrevlig service, men detta gäller inte på... Visa hela »

Listad i: Favoriter
6 aug 2019

Allt smakar gott och mysig lokal, lite väl högljutt när rummet blir fullsatt. Jag hade väldigt höga förväntningar på detta stället, då det är så hypat. Allt är gott men inget speciellt så vi ger 3,25 av 5 🐰 🐇

5 jul 2019

Detta är ett ställe jag har velat prova länge! Inte så konstigt när man ser alla uppläggningar i något välvalt instagramfilter. På bild känns det fräscht och så rätt i tiden.

Jag kom dit för en sen frukost/lunch 13:0... Visa hela »

23 apr 2020

Pom & Flora är mitt go-to frukost hak som alltid levererar ☕️✨

Konceptet frukost hela dagen passar mig utmärkt!🙃 Avokadomacka, acai bowls, croissant & bananbread är några av godbitarna som finns på menyn. YUM!

Caféet är inte lyxigt på... Visa hela »

2 nov 2018

Överskattad? Ja det är det. Men värt att besöka? Ja det är det
Poppis ställe som alltid är smockfullt, kö långt ut på gatan, stor trängsel och stress.
Jag skulle tro att om man går ut på fika, lunch eller frulle att man ä... Visa hela »

4 jun 2019

Översätt till svenska »

Obviously I am very far from the first person to visit this beautiful café!
I´ve past it many times but this is almost constantly full. But this morning i brought my laptop and went in for some breakfast. I ordered the rhubarb oatmeal and a cappuccino. The oatmeal was absolutely ma... Visa hela »

31 mar 2019

Allt blir bra på bild! Instagram vänligt men gott är det också. Hamnade här efter att ha försökt komma in på 2 andra frukost/brunchställen som var smockfulla. Det var även kö här denna dag men vi lyckades hitta platser utanför lokal... Visa hela »

19 dec 2016 · Uppdaterad

Supergott och väldigt fräscht! Enkel men grym lunch meny samt all day breakfast i hälsostuk. Grymt bra kaffe och riktigt snygg lokal. Är ofta mycket folk så man får ha lite tålamod med bord samt att stå i kö och beställa.

Listad i: Favoriter
30 aug 2018 · Uppdaterad

Jag har varit här ett antal gånger, väldigt mysigt och jag förstår absolut denna hype och oändliga kö på söndags-förmiddagen som ringlar sig ut på gatan. Personalen är proffsig, tillmötesgående och behåller alltid ett l... Visa hela »

22 aug 2019

Instagramvänlig mat och inredning! Maten är god med lite oväntade och spännande kombos, kaffet gott och juicerna är fräscha. Mindre bra är väntetiden och den höga ljudvolymen i lokalen som gör upplevelsen något stressad. Rekommenderas inte fö... Visa hela »

4 mar 2019 · Uppdaterad

Besökt flertalet gånger. Bananbrödet otroligt gott! Likaså gröten och avocadosmörgås med mucka, samt acaibowlen med chiapudding. Croissant med espressofluff - för mastigt och för lite sötma. Väldigt bra frukostställe! Dock är lokale... Visa hela »

Listad i: Brunch-favoriter
6 jun 2019

Helt fantastisk mat! Man får ofta hänga på låset för att få en bra plats men det är det värt! Hade varit 5/5 om det inte vore för att ljudnivån oftast är väldigt hög... Svårt att prata med sitt sällskap.

Sida 1 av 2