Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Play av Panini

3,9
7 betyg
Redigera Play av Panini

Matkafé och musikintermezzo, så kan man sammanfatta Play av Panini Internazionale som ligger på Kungsgatan mitt i stan. Här kombineras musik och brädspel med hantverksrostat kaffe, fika och mat. På menyn hittar du allt från smörgåsar och plättar till bowls och sallader.

Play av Panini Internazionale, som ingår i den kända matkedjan Panini, öppnade våren 2018 och bjuder på ett helt eget koncept där mat och umgänge alltid går hand i hand. Caféet har öppet från morgon till kväll hela veckan och serverar frukost, fika, brunch och mat med smakerna i fokus. Men här kan man inte bara slinka in för en kaffe eller något att äta – inredningen är utformad för att påminna om fritid och lek. I bokhyllorna hittas aktiverande sällskapsspel och även musiken får stort utrymme.

Utbudet är brett - bland annat serveras donburi-bowls med koreanska smaker och varma smörgåsar på kristallbröd från Katalonien. En röd tråd på menyn är caféets plättar som gräddas enligt svensk tradition och serveras med glass från Djurgården och andra dekadenta tillbehör. Annars är det bara att inleda dagen med ett frukostpaket, avrunda veckan med en brunch eller mötas upp för en afterwork eller drink före bion. Den som är sugen på kaffe eller te hittar såväl hantverksrostat kaffe som fin-te från Malmö.

Se även Panini Kungsholmen, Panini Östermalmstorg, Panini Garnisonen, Panini Hamngatan, Panini Jakobsbergsgatan, Panini Torsplan, Panini Humlegårdsgatan, Panini Centralen Tunnelgången, Panini Birger Jarlspassagen, Panini Kungsbron

Användarbilder på Play av Panini Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Play av Panini av Veronica F.
  • Korean pork och Misolax – Bild från Play av Panini av Adam L.
  • Bild från Play av Panini av Linn W.
  • Bild från Play av Panini av Linn W.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 aug 2018 · Uppdaterad

Jag lockades till Panini Play på Kungsgatan då jag skulle gå på biografen Saga precis intill. Uteserveringen såg härlig och inbjudande ut och menyn kändes lagom för en enklare middag. Här finns mackor, sallader, bowls och några utvalda varmrä... Visa hela »

14 dec 2018

Ja men ja! Gillar när det är enkelt, snyggt och gott.

Play kanske kan ses på som lite lekfull som både serverar frukost, lunch, fika, lättare middag och take-away. Sen att de har en dedikerad take-awaykassa under lunchen är inte lekfullt, det är smart! M... Visa hela »

9 feb 2022

Egentlig har jag alltid tyckt en 4, för det är ett perfekt lunchställe en arbetsdag. Oavsett om man äter på plats eller tar take away. Min favorit är deras bowls. Men.. när man valt att adderas i pris för take away under en pandemi, blev jag väldigt paff... Visa hela »

17 okt 2018

Vilket trevligt koncept av Panini! Helt annan nivå än de vanliga Panini-enheterna.

Snygg trivsam lokal. Ganska livligt, men lätt att få plats när vi var där. Liten uteservering med värmelampor så man kunde sitta ute även idag (oktober). ... Visa hela »

Listad i: Take away
10 nov 2018

Bra gjort av Panini! Maten är bra, kaffe och sötsaker grymt. Lokalen är lite kal, men det är fin stämning med möjlighet till aw, spel och lugnt häng. Alltid skönt med avslappnad och trevlig personal

16 mar 2019

Play på lunchen är som en saluhall i Italien i mini format. Pizza, bakelser, mackor, sallader och bowls, ackompanjerat till ett högt sorl av lunch stressade gäster. Jag gillare! Fantastisk god bowl med lax, tempererad äggula och crunchig lök för strax över hu... Visa hela »

6 mar 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.