Skroten Café & Skeppshandel

4,0
8 betyg
Café
Restaurang
Inredningsbutik
Hemsida
Skroten
4,0
8 betyg
Hemsida

Ute på Nya Djurgårdsvarvet, granne med Gröna Lund och Oaxen, hittar du Skroten, ett personligt litet ställe där man både kan fika, äta och handla båtdelar och inredningsprylar. Skroten har öppet året runt och serverar allt från frestande bakelser till rediga maträtter och vin.

Föreslå ändringar

Recensioner av Skroten

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
14 jun 2019

Charmigt, flummigt och ett perfekt kaffestopp om man är på djurgårdspromenad.
Jag tycker skroten är en liten gömd pärla, har just upptäckt den. Detta Cafe ligger vid oaxen och är alltså ett långt stenkast från grönan vid vattnet. Visa hela »

26 mar 2020

Så otroligt mysigt och charmigt ställe på Djurgården.
Härlig promenad på vägen dit vid alla gamla båtar, bryggor och båtverkstäder. Det känns inte som man är i Stockholm i detta årtionde. Så mysig vibe bara på p... Visa hela »

26 feb 2018

Skroten ligger mysigt till i nya Djurgårdsvarvet, precis vid Oaxen och Beckholmen. Det är precis som namnet antyder, ett café och skeppshandel. Det hänger båtar och marina artiklar lite över allt, träborden- och stolarna är lite vingliga och konceptet ä... Visa hela »

2 jul 2019

Jag gillar det här!
Trodde vi hade gått fel när vi sökte oss fram genom hamnen och gamla båtar. Hade jag inte vetat vart del låg är jag osäker på om jag faktiskt hade hittat hit. När jag valt att promenera Djurgården runt har jag aldri... Visa hela »

7 okt 2019

Så himla mysigt litet ställe som är värt omvägen. Precis som My skriver så kändes det nästan som att jag gått vilje påväg hit! Men sen kom vi hit, till detta mysiga lilla café med 1000 saker överallt, fast varenda grej känns... Visa hela »

10 apr 2018

Mysigt god mat trevlig personal och hunvänligt👍

18 maj 2023
19 aug 2022