Kennys Gelato Djurgården

3,0
1 betyg
Glassbar
Hemsida
Instagram
Kennys Gelato
3,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

Familjeägda Kennys Gelato satsar på ett brett utbud av dagsfärsk gelato, med allt från klassiska smaker som pistage och choklad till mer experimentella sorter i disken, tillsammans med vegansk gelato och sorbeter som svalkar i sommarbrisen. Bakom Kennys Gelato står glassmästaren Kenny Mattsson som har vunnit flera utmärkelser för sin gelato, inklusive årets glassmästare på svenska glassmästerskapen 2022.

Varje morgon gör Kennys Gelato tolv dagsfärska gelato- och sorbetsmaker, varav flera till och med vunnit priser i glass-SM. Här finns något för alla smaker, men några av storsäljarna är Markoolios hasselnöt med crunch, pistage, salt smörkola, Pernilla Wahlgrens lemonpie, Sofia Wistams smultron- och proseccosorbet och siciliana supreme. Råkar du pricka in en dag med brynt smör och kinderägg i disken ska du passa på – de går nämligen också fort åt. På Kennys vill man att alla ska kunna njuta av riktigt bra glass, så de ser även till att alltid ha minst två sorbeter för den som är vegan eller vill äta gluten- eller laktosfritt.

På Djurgården hittar du Kennys Gelato längs strandpromenaden, precis mellan Spritmuseum och The Viking Museum. Hit kan du komma med apostlahästarna, kollektivtrafiken eller lägga till med båt. Slå dig ner med glassen på en bänk, eller på kajkanten och njut av havsbrisen.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Kennys Gelato Användarbilder

Recensioner av Kennys Gelato

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 maj 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

20 jun 2023