StikkiNikki Gamla stan

3,8
4 betyg
Glassbar
Hemsida
Instagram
StikkiNikki
3,8
4 betyg
Hemsida
Instagram

StikkiNikki började som ett litet glasscafé 2008 och finns nu på flera ställen i Stockholm. Här kan glassfanatikern gå loss på dagsfärsk, handgjord gelato på enbart naturliga råvaror utan artificiella tillsatser. Både glass och sorbet finns hitta i olika smaker, liksom ekologiska toppings.

Om det är något StikkiNikki tar på allvar så är det glass. Här tillagas och serveras den som gelato, gjord utifrån italienska traditioner – men med egna recept. StikkiNikki är noggranna när det kommer till att välja råvaror, och endast sådant de själva skulle vilja äta. Gelaton tillagas varje dag, så allt du äter är färskt – hög kvalitet är avgörande för StikkiNikki.

När det kommer till smaker finns en stor variation som i takt med säsong och aktuella råvaror får ta plats i frysdisken. Här hittar du alltifrån klassiska smaker som jordgubb, pistage och choklad till mer innovativa – vissa är till och med veganska, och det finns ingen hejd.

Idag finns StikkiNikki på flera ställen runtom i Stockholms stadsdelar. Denna, på Stora Nygatan, ligger perfekt bland gränderna i Gamla stan för den som gillar att strosa omkring med sin bägare eller våffla.

Till StikkiNikki går du som älskar glass med det lilla extra, tillagad med gott hantverk. Här finns en stor passion och kunskap kring italiensk gelato.

Föreslå ändringar

Användarbilder från StikkiNikki Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av StikkiNikki

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 maj 2022

Översätt till svenska »

My favourite Ice Cream.

14 apr 2022

My favorite ice cream in Stockholm!

26 feb 2023
4 nov 2022