Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

StikkiNikki Mariatorget

3,7
3 recensioner
StikkiNikki Mariatorget

StikkiNikki är ett litet glasscafé som startade 2008 och som nu finns på flera ställen i Stockholm. Här kan glassfanatikern gå loss på färsk gelato gjord på enbart naturliga råvaror utan artificiella tillsatser. Både glass och sorbet finns hitta i olika smaker, liksom ekologiska toppings. Glassbaren på Mariatorget är dessutom helt vegansk.

Se även StikkiNikki Skånegatan, StikkiNikki Drottninggatan, StikkiNikki Gamla stan, StikkiNikki Götgatan, StikkiNikki Hornsbergs Strand, StikkiNikki Lövängsgatan, StikkiNikki Nybrogatan, StikkiNikki Sankt Eriksplan

Användarbilder på StikkiNikki Mariatorget

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 apr 2019

Nu har jag testat olika butiker och olika smaker men i ärlighetens namn förstår jag inte riktigt storheten i detta. Jag hade hört så mycket om det innan och kände inte riktigt att det levde upp till det hela.

Kom konceptet innan det var vanligt med hemgjort,... Visa hela »

6 jul 2017

Trevlig personal som serverar rejäla glassportioner. Spännande smaker (lavendel-blåbär var jättegod) och bra att det är ekologiskt. Men tyvärr upplevde jag gelaton som vattnig och lite klen.

10 jul 2018

Fantastisk vegansk glass!