StikkiNikki Lövängsgatan

3,3
3 betyg
Redigera StikkiNikki Lövängsgatan

StikkiNikki började som ett litet glasscafé 2008 och finns nu på flera ställen i Stockholm. Här kan glassfanatikern gå loss på dagsfärsk, handgjord gelato på enbart naturliga råvaror utan artificiella tillsatser. Både glass och sorbet finns hitta i olika smaker, liksom ekologiska toppings.

Om det är något StikkiNikki tar på allvar så är det glass. Här tillagas och serveras den som gelato, gjord utifrån italienska traditioner – men med egna recept. StikkiNikki är noggranna när det kommer till att välja råvaror, och endast sådant de själva skulle vilja äta. Gelaton tillagas varje dag, så allt du äter är färskt – hög kvalitet är avgörande för StikkiNikki.

När det kommer till smaker finns en stor variation som i takt med säsong och aktuella råvaror får ta plats i frysdisken. Här hittar du alltifrån klassiska smaker som jordgubb, pistage och choklad till mer innovativa – vissa är till och med veganska, och det finns ingen hejd.

Idag finns StikkiNikki på flera ställen runtom i Stockholms stadsdelar. Denna filial hittar du på Lövängsgatan i Hjorthagen, där du kan avnjuta din bägare eller våffla på plats alternativt ta med den på promenad.

Till StikkiNikki går du som älskar glass med det lilla extra, tillagad med gott hantverk. Här finns stor passion och kunskap kring riktig italiensk gelato.

Se även StikkiNikki Skånegatan, StikkiNikki Drottninggatan, StikkiNikki Gamla stan, StikkiNikki Götgatan, StikkiNikki Hornsbergs Strand, StikkiNikki Mariatorget, StikkiNikki Nybrogatan, StikkiNikki Sankt Eriksplan

Användarbilder på StikkiNikki Lövängsgatan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2023

4 nov 2022

14 apr 2022