Granero Bakery

4,7
3 betyg
Bageri
Café
Granero Bakery
4,7
3 betyg

Granero Bakery är som man kan höra på namnet en del av Granerogruppen, där även K4 Pampas och Steninge Bruk ingår. Bageriet håller till i Norra Djurgårdsstan där de välkomnar sina gäster att slå sig ner i deras öppna, industriella lokaler. I sortimentet hittas nybakade bröd och bakverk, kaffe, törstsläckande drycker, frukost och lunch – på plats eller som take away.

Stig in på Granero Bakery och möts av doften av nybakat bröd och bullar. Detta lokala bageri brinner för smaker och omsorgsfullt utvalda råvaror i säsong. Här hittar du alla möjliga sorters bröd, såsom surdegslimpa, tranbärsfrallor och baguetter, men även sötsaker som croissanter, pain au chocolate, kanelbullar och chokladbollar.

Utöver bageriutbudet kan man stanna till för både frukost och lunch, vilket även går att köpa med som take away. Lunchmenyn bjuder på en klassisk räksmörgås samt poké bowls med olika innehåll. Till frukost kan du exempelvis beställa fralla, kaffe och juice.

Här finns också hemgjord gelato för den som är sugen på något svalkande. Den italienska delikatessen kommer i flera olika varianter för alla smaklökar, med allt från jordgubb och choklad till pistage och hasselnöt. Bland dryckerna hittas även deras lemonad, med smaker efter säsong.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Granero Bakery Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3
Google-logo
Google
4,7
53
Facebook-logo
Facebook
5,0
6

Recensioner av Granero Bakery

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Mums!! Sjukt goda bullar och glass, allt är hembakat och glassen är även denna hemmagjord. Ser fram emot fler besök!

Vi åt en härlig räksmörgås, då vi inte tål rågmjöl så fick vi färskt ljust levainbröd istället. Nyskalade jättefina räkor i mängder med god dressing citron och sallad.
Därefter blev det italiensk underbar...

Frida bästa personalen😉

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,7
3
Google-logo
Google
4,7
53
Facebook-logo
Facebook
5,0
6

Representerar du Granero Bakery?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Granero Bakery?

Granero Bakery ligger på Tengelinsgatan 14, 115 48, Norra Djurgårdsstaden. Närmsta tunnelbana är Ropsten (ca 600m).