Granero Bakery

4,5
2 betyg
Redigera Granero Bakery

Granero Bakery är som man kan höra på namnet en del av Granerogruppen, där även K4 Pampas och Steninge Bruk ingår. Bageriet håller till i Norra Djurgårdsstan där de välkomnar sina gäster att slå sig ner i deras öppna, industriella lokaler. I sortimentet hittas nybakade bröd och bakverk, kaffe, törstsläckande drycker, frukost och lunch – på plats eller som take away.

Stig in på Granero Bakery och möts av doften av nybakat bröd och bullar. Detta lokala bageri brinner för smaker och omsorgsfullt utvalda råvaror i säsong. Här hittar du alla möjliga sorters bröd, såsom surdegslimpa, tranbärsfrallor och baguetter, men även sötsaker som croissanter, pain au chocolate, kanelbullar och chokladbollar.

Utöver bageriutbudet kan man stanna till för både frukost och lunch, vilket även går att köpa med som take away. Lunchmenyn bjuder på en klassisk räksmörgås samt poké bowls med olika innehåll. Till frukost kan du exempelvis beställa fralla, kaffe och juice.

Här finns också hemgjord gelato för den som är sugen på något svalkande. Den italienska delikatessen kommer i flera olika varianter för alla smaklökar, med allt från jordgubb och choklad till pistage och hasselnöt. Bland dryckerna hittas även deras lemonad, med smaker efter säsong.

Se även K4 Pampas, Steninge Bruk, Ocra Restaurang & Bar, Restaurang Kolmilan

Användarbilder på Granero Bakery Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Granero Bakery av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 aug 2022

Mums!! Sjukt goda bullar och glass, allt är hembakat och glassen är även denna hemmagjord. Ser fram emot fler besök!

2 sep 2022

Frida bästa personalen😉