StikkiNikki Sankt Eriksplan

3,4
5 betyg
Redigera StikkiNikki Sankt Eriksplan

StikkiNikki började som ett litet glasscafé 2008 och finns nu på flera ställen i Stockholm. Här kan glassfanatikern gå loss på dagsfärsk, handgjord gelato på enbart naturliga råvaror utan artificiella tillsatser. Både glass och sorbet finns hitta i olika smaker, liksom ekologiska toppings.

Om det är något StikkiNikki tar på allvar så är det glass. Här tillagas och serveras den som gelato, gjord utifrån italienska traditioner – men med egna recept. StikkiNikki är noggranna när det kommer till att välja råvaror, och endast sådant de själva skulle vilja äta. Gelaton tillagas varje dag, så allt du äter är färskt – hög kvalitet är avgörande för StikkiNikki.

När det kommer till smaker finns en stor variation som i takt med säsong och aktuella råvaror får ta plats i frysdisken. Här hittar du alltifrån klassiska smaker som jordgubb, pistage och choklad till mer innovativa – vissa är till och med veganska, och det finns ingen hejd.

Idag finns StikkiNikki på flera ställen runtom i Stockholms stadsdelar. Denna, på Sankt Eriksplan, ligger perfekt placerat med närhet till både Vasaparken och Karlberg, om man inte vill avnjuta sin bägare eller våffla på plats.

Till StikkiNikki går du som älskar glass med det lilla extra, tillagad med gott hantverk. Här finns stor passion och kunskap kring italiensk gelato.

Se även StikkiNikki Skånegatan, StikkiNikki Drottninggatan, StikkiNikki Gamla stan, StikkiNikki Götgatan, StikkiNikki Hornsbergs Strand, StikkiNikki Lövängsgatan, StikkiNikki Mariatorget, StikkiNikki Nybrogatan

Användarbilder på StikkiNikki Sankt Eriksplan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 maj 2020 · Uppdaterad

Edit juni 2022: Varit här fler gånger nu, även på den på Östermalmstorg, och måste säga att glassen är riktigt god. Kul att de varierar smakerna så pass ofta också, även om det också kan vara frustrerande när man såg... Visa hela »

14 apr 2022

Least crowded of the locations this company has. Almost never a queue and you still get the same lovely ice cream as the other branches. A bit hidden and could use better signs on the building.

26 feb 2023

12 okt 2022

4 nov 2022