Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Triple Oh! Ice Cream

3,7
3 betyg
Redigera Triple Oh! Ice Cream

Bakom dessertglassbaren Triple Oh! står ett brokigt gäng glassälskare, kockar och pastry chefs med den gemensamma ambitionen att bjuda sina gäster på glassupplevelser utöver det vanliga. Efter en tjuvstart som pop up på Rosendals Trädgård sommaren 2021, huserar man numera – året runt – i en kvällsöppen dessertbar på Nybrogatan.

På Triple Oh! satsar man på kvalitativa, naturliga råvaror och noggrant glasshantverk. Den populära glassbaren har fått goda recensioner från både press och kunder och stoltserar redan med ett troget gäng stammisar som återkommande svalkar sig med det varierade utbudet av både traditionella glassmaker och nya spännande smakkombinationer.

Besök deras lucka och ta en glass på språng, serverad i bägare eller hemgjorda våfflor, med egentillverkad topping som till exempel grön krusbärssås med gin, hackade nötter eller kaksmulor. Önskar man istället stanna en stund kan man besöka baren där det serveras kreativa uppläggningar av samma nivå man annars bara hittar på lyxkrogar.

I utbudet av glassmaker hittar du allt från ambitiösa varianter av klassiker såsom pistage, vanilj och choklad, till mer udda nummer som citron- och rapssorbet, islatte med kask samt gurka och akvavit.

Utöver kaffe har Triple Oh! gjort till sin grej att – till varje glassmak och dessert – alltid rekommendera och servera ett passande glas vuxendricka i form av muster, cider och annan bättre hantverksdricka.

Användarbilder på Triple Oh! Ice Cream Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Triple Oh! Ice Cream av These S.
  • Bild från Triple Oh! Ice Cream av These S.
  • Bild från Triple Oh! Ice Cream av These S.
  • Bild från Triple Oh! Ice Cream av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
22 aug 2022

Väntat på att glassbaren ska öppna och blev så positivt överraskad av utformningen, tycker att uteserveringen är väldigt fin! Många glassbarer saknar sittplatser. Däremot var glassen verkligen en besvikelse. Jag tog pistageglass med svart salt. Glassen... Visa hela »

5 sep 2022 · Uppdaterad

Åt deras glass på Rosendal för ett par år sedan och inte kunnat sluta tänka på deras glass sen dess. Tycker Tripple Oh absolut verkligen lever upp till hajpen. Otroligt trevlig lokal - avskalad, snygg och proffsig. Servicen var utmärkt, båda personerna s... Visa hela »

4 aug 2022

Efter östermalmtorgs saluhallen, förbi ”Villa Dagmar” på höger sida ser man en solgul soffgrupp som står framför denna söta glassbar! Nu mera är det få som har den nostalgiska ”en hål i väggen” som man kan köpa/b... Visa hela »