Eataly

5,0
1 betyg
Redigera Eataly

Det italienska matmeckat Eataly finns bland annat på Manhattan, i Tokyo – och i pampiga gamla biograflokaler på Biblioteksgatan i Stockholm. I det populära konceptet ingår restaurangen Piazza med två tillhörande matbarer, saluhall och café samt plats för kurser och event. Allt detta är utspritt över två våningar på sammanlagt 3 000 kvadratmeter. Tanken är att samla allt under ett och samma tak, och att enbart satsa på fina råvaror av hög kvalitet.

La Piazza
Den livliga ”piazzan” mitt i Eataly hämtar just inspiration från ett italienskt torg och är ett ställe för alla som vill träffas och umgås över mat och dryck. Här kan man till exempel äta lunch och middag eller mötas upp för en fördrink med vännerna. På menyn hittas bland annat ost och charkuterier, pastarätter, sallader och grillat, men här finns även en egen skaldjursdisk. Vin, öl och cocktails står också till buds.

Kurser och event
På övervåningen, med utsikt över Piazzan, ordnas kurser och event för alla tillfällen, som teambuilding, konferens eller bara kvalitetstid med vänner och familj. Här kan du lära dig att laga italienska rätter på klassiskt vis, bli expert på italienska viner eller lära dig att skaka cocktails. På övervåningen ordnas också temamiddagar, vinprovningar, afterwork och andra spännande event, allt med en italiensk twist, och det är också här du hittar restaurangens två chambre séparéer.

Matmarknad
Handla med dig italienska delikatesser från matmarknaden, som är laddad med både skafferi- och färskvaror. Här kan du vara säker på att hitta det rätta riset till en krämig risotto, gårdsproducerad olivolja, nötter, oliver, kaffe och förstås ost, charkuterier och färsk pasta.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
24 maj 2023

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

21 feb 2018 · Uppdaterad

Så glad att denna typen av "mötesplats" har öppnat i Stockholm! Stämningen är så härlig! Tänk att gå runt och strosa i en italiensk saluhall, bland ostar, pasta, fisk, skaldjur osv. medan du sippar på ett glas vin eller en öl. Ser... Visa hela »

21 mar 2018 · Uppdaterad

Jag gillar verkligen det här konceptet och Eataly borde finnas med på allas checklista och pickas av inom en snar framtid!

Lokalen är fantastik och jag tycker verkligen att man har utnyttjar varenda yta.
Vackra målningar i taket och glittriga kristallkronor, allt... Visa hela »

Listad i: Barnvagnsvänligt
25 feb 2018

Hela konceptet är kul, snygg lokal och en massa härlig mat att köpa hem, äta där eller ta med färdiglagat. Vi åt lunch på mozzarellabaren och det var under alla kritik. Själva mozzarellan var det inget fel på förutom att den serverades kall o... Visa hela »

4 dec 2018

Hur kan man inte gilla EATALY? Om man för en kort sekund vill fly vintermörkret, kylan och förflytta sig till vad som kanske bäst i Stockholm närmar sig utlandet ska man gå hit.

Jag ser det som en festligare mötesplats, där man både kan ä... Visa hela »

13 sep 2018 · Uppdaterad

Har besökt saluhallen samt provat på två olika lektioner. Lektionerna, varav ena en uppvisning, var 6 av 5. Lite väl livligt inne på piazzan, men det är väl en smaksak. Annars även ätit goda pastaluncher på Prima intill huvudingången. Absol... Visa hela »

6 mar 2018

Väldigt trevlig lokal som gör sig utmärkt för AW/apertivo med alla typer av sällskap. Tyvärr för dålig mat för att jag ska rekommendera restaurangen.
Gå hit för ett glas vitt, skippa maten.

11 jul 2022

Trevlig atmosfär! Känslan att man sitter mitt på ett litet italienskt torg höjer hela upplevelsen. Tyvärr såg maten godare ut än vad den var. Tog vongole och sen smakade inte så färskt och fräscht som en borde.

27 jan 2020

Jag ändrade min bokning från 4 personer till 3 personer 2h innan ankomst vilket var helt ok i telefon. Vid ankomst var det dock en jäkla massa strul och dubbelbokningar vilket resulterade i placering i baren tills bordet var ledigt. Där blev vi serverade gratis bubbel, vilket al... Visa hela »

26 mar 2019

Vi var på Eataly och testade deras aw-erbjudande, ostron för 20 kr per styck. Sedan tog vi in olika smårätter. Ostronen var väldigt goda och smårätterna helt okej. Känns som ett bra ställe för AW.

25 maj 2019

Känns väldigt maskinellt fram tills man får in maten, chocken jag fick när min pasta var otroligt krämig, helt perfekt kokad och smakafe ljuvligt. Ett besök här är för matens skull för den är topp.

27 okt 2018

Har bara ätit på den lilla focacciabaren där man kan välja mellan olika focaccias. Hittar ingen egen profil för det, så jag recenserar här som Eataly. Trevligt koncept och gott. Resten av Eataly såg också spännande ut. Focaccian kostade runt 90 k... Visa hela »

5 feb 2019

Gillar verkligen det här stället! Underbar matshopping hem till det egna köket (om än rätt pricy) och en härlig variation av maträtter. Mozzarellabaren är en favorit, där ost tillsammans med tomater, kronärtskockor och annat färskt gott finns at... Visa hela »

24 sep 2019

Jag var inte superpepp!
Hört så mycket om Eataly och vi gled in här jättespontant på en fredagskväll och fick bord. Servitrisen var väldigt trevlig och härlig på ett naturligt sätt och restaurangen i sig är väldigt fin. Vi satt dock... Visa hela »

8 dec 2022

Otrevlig personal !!
Aldrig varit på ett ställe med sämre service!
Maten smakade verkligen inte bra!!Servitören var väldigt otrevlig mot oss och ingen kom och fråga hur maten smakade.
Ej prisvärt!!

Rekommenderas ej!!

5 jan 2019

En väldigt god pasta i mellandagarna som är värd en fyra. Och fortfarande älskar jag denna saluhall, perfekt dag som helg och när som helst på dygnet.
Pastan hittar ni i restaurangen som ligger mitt i saluhallen, den stora på nedre plan.
Tortellini med... Visa hela »

8 jun 2019

Ett mecka för Italien-frälsta. De har allt du kan tänkas förknippa med Italien.
Vill du tillbringa en hel dag där går säkert det bra.
Här ätit där med vänner, det var något stressigt då de nästan schasade iväg oss... Visa hela »

22 mar 2023 · Uppdaterad

Översätt till svenska »

Amazing Pasta and Pizza in one of the best scenarios in the city!

22 mar 2023

Eataly Stockhol är verkligen en pärla bland Stockholms restauranger! Pizzan jag beställde var helt fantastisk och överträffade mina förväntningar. Och servicen var utmärkt, personalen var mycket kunnig och tillmötesgående. Jag kommer definitivt att... Visa hela »

22 mar 2023

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mycket trevlig atmosfär och topppersonal

Sida 1 av 4