Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Eataly

3,0
50 betyg
Redigera Eataly

Italienska matmeckat Eataly finns bland annat på Manhattan, i Tokyo – och i pampiga gamla biograflokaler på Biblioteksgatan i Stockholm. I det populära konceptet ingår tre restauranger, saluhall och café utspritt över två våningar på sammanlagt 3 000 kvadratmeter. Här är tanken att samla allt under ett och samma tak - och att enbart satsa på fina råvaror av hög kvalitet.

La Piazza
Den livliga ”piazzan” mitt i Eataly hämtar inspiration från ett italienskt torg. Ett ställe för alla som vill träffas och umgås över mat och dryck - här kan man till exempel äta lunch och middag eller mötas upp för en fördrink med vännerna. På menyn hittas bland annat ost och charkuterier, pastarätter, sallader och grillat, men här finns även en egen skaldjursdisk. Vin, öl och cocktails står också till buds.

Prima
Prima, som har en egen ingång från Biblioteksgatan, satsar på klassisk atmosfär med en ung, modern twist. Här serveras framförallt säsongsbetonade smårätter att dela på, men också större huvudrätter. Kvällstid förvandlas restaurangen till livlig bar, och för den som vill sitta ”ute” så har Prima en uteservering som är öppen året runt.

La Pasta & La Pizza
Vill man ha pasta och äkta napolitanska pizzor så är det restaurangen på andra våningen som gäller. Här samarbetar man med den italienska pizzaspecialisten Rossopomodoro för att servera vedeldade pizzor som bakas i ugn på 90 sekunder. Pastan i sin tur är handgjord på plats i huset.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2018 · Uppdaterad

Så glad att denna typen av "mötesplats" har öppnat i Stockholm! Stämningen är så härlig! Tänk att gå runt och strosa i en italiensk saluhall, bland ostar, pasta, fisk, skaldjur osv. medan du sippar på ett glas vin eller en öl. Ser... Visa hela »

21 mar 2018 · Uppdaterad

Jag gillar verkligen det här konceptet och Eataly borde finnas med på allas checklista och pickas av inom en snar framtid!

Lokalen är fantastik och jag tycker verkligen att man har utnyttjar varenda yta.
Vackra målningar i taket och glittriga kristallkronor, allt... Visa hela »

Listad i: Barnvagnsvänligt
25 feb 2018

Hela konceptet är kul, snygg lokal och en massa härlig mat att köpa hem, äta där eller ta med färdiglagat. Vi åt lunch på mozzarellabaren och det var under alla kritik. Själva mozzarellan var det inget fel på förutom att den serverades kall o... Visa hela »

4 dec 2018

Hur kan man inte gilla EATALY? Om man för en kort sekund vill fly vintermörkret, kylan och förflytta sig till vad som kanske bäst i Stockholm närmar sig utlandet ska man gå hit.

Jag ser det som en festligare mötesplats, där man både kan ä... Visa hela »

11 jul 2022

Trevlig atmosfär! Känslan att man sitter mitt på ett litet italienskt torg höjer hela upplevelsen. Tyvärr såg maten godare ut än vad den var. Tog vongole och sen smakade inte så färskt och fräscht som en borde.

13 sep 2018 · Uppdaterad

Har besökt saluhallen samt provat på två olika lektioner. Lektionerna, varav ena en uppvisning, var 6 av 5. Lite väl livligt inne på piazzan, men det är väl en smaksak. Annars även ätit goda pastaluncher på Prima intill huvudingången. Absol... Visa hela »

6 mar 2018

Väldigt trevlig lokal som gör sig utmärkt för AW/apertivo med alla typer av sällskap. Tyvärr för dålig mat för att jag ska rekommendera restaurangen.
Gå hit för ett glas vitt, skippa maten.

27 jan 2020

Jag ändrade min bokning från 4 personer till 3 personer 2h innan ankomst vilket var helt ok i telefon. Vid ankomst var det dock en jäkla massa strul och dubbelbokningar vilket resulterade i placering i baren tills bordet var ledigt. Där blev vi serverade gratis bubbel, vilket al... Visa hela »

25 maj 2019

Känns väldigt maskinellt fram tills man får in maten, chocken jag fick när min pasta var otroligt krämig, helt perfekt kokad och smakafe ljuvligt. Ett besök här är för matens skull för den är topp.

26 mar 2019

Vi var på Eataly och testade deras aw-erbjudande, ostron för 20 kr per styck. Sedan tog vi in olika smårätter. Ostronen var väldigt goda och smårätterna helt okej. Känns som ett bra ställe för AW.

24 sep 2019

Jag var inte superpepp!
Hört så mycket om Eataly och vi gled in här jättespontant på en fredagskväll och fick bord. Servitrisen var väldigt trevlig och härlig på ett naturligt sätt och restaurangen i sig är väldigt fin. Vi satt dock... Visa hela »

5 feb 2019

Gillar verkligen det här stället! Underbar matshopping hem till det egna köket (om än rätt pricy) och en härlig variation av maträtter. Mozzarellabaren är en favorit, där ost tillsammans med tomater, kronärtskockor och annat färskt gott finns at... Visa hela »

27 okt 2018

Har bara ätit på den lilla focacciabaren där man kan välja mellan olika focaccias. Hittar ingen egen profil för det, så jag recenserar här som Eataly. Trevligt koncept och gott. Resten av Eataly såg också spännande ut. Focaccian kostade runt 90 k... Visa hela »

5 jan 2019

En väldigt god pasta i mellandagarna som är värd en fyra. Och fortfarande älskar jag denna saluhall, perfekt dag som helg och när som helst på dygnet.
Pastan hittar ni i restaurangen som ligger mitt i saluhallen, den stora på nedre plan.
Tortellini med... Visa hela »

8 jun 2019

Ett mecka för Italien-frälsta. De har allt du kan tänkas förknippa med Italien.
Vill du tillbringa en hel dag där går säkert det bra.
Här ätit där med vänner, det var något stressigt då de nästan schasade iväg oss... Visa hela »

2 dec 2022

Julbordskatastrof
Bokade julbord med jobbet. Största misstaget. Väldigt lite att välja på men det värsta var att maten var helt oätbar. Torr, smaklös och faktiskt riktigt äcklig. Så kallade risotton var droppen, smakade gammal intorkad gröt. Vä... Visa hela »

27 okt 2018

Kul att detta konceptöppnat i Stockholm. Riktigt snyggt gjort. Lokalen i sig är pampig, med flera rum och väldigt högt i tak. Snyggt inrett och roligt att det finns så många olika restauranger, delikatessbutik, saluhall och du kan till och med gå på matlag... Visa hela »

20 mar 2022

Översätt till svenska »

Jättetrevlig lokal och härlig stämning. Maten var dock under all kritik. Den smakade inte bra och var inte heller varm.

6 feb 2020

Gott men inget WOW. WOW var däremot kristallkronan! Trevlig lokal. Värt ett besök.

9 maj 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Pizzerian på andra våningen serverar en pizza napolitana med 6 (!) olika sorters ost. Nog sagt?! Degen är fantastisk, personalen är mycket vänlig och utrymmet är fantastiskt och inspirerande. Missa inte piazzan för ett glas gnag efter en lång arbets dag hel... Visa hela »

Sida 1 av 3

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.