Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Eataly

3,2 • 9 recensioner
Eataly

Italienska matmeckat Eataly öppnade första gången i Turin 2007 och gjorde därefter storsuccé på Manhattan. Idag finns konceptet världen över i städer som Tokyo och Istanbul. Från februari 2018 finns Eataly i pampiga lokaler på Biblioteksgatan, med bland annat restauranger, caféer, barer och matmarknad samlat på 3 000 kvm.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 feb 2018 · Uppdaterad

Så glad att denna typen av "mötesplats" har öppnat i Stockholm! Stämningen är så härlig! Tänk att gå runt och strosa i en italiensk saluhall, bland ostar, pasta, fisk, skaldjur osv. medan du sippar på ett glas vin eller en öl. Ser... Visa hela »

25 feb 2018

Hela konceptet är kul, snygg lokal och en massa härlig mat att köpa hem, äta där eller ta med färdiglagat. Vi åt lunch på mozzarellabaren och det var under alla kritik. Själva mozzarellan var det inget fel på förutom att den serverades kall o... Visa hela »

6 mar 2018

Väldigt trevlig lokal som gör sig utmärkt för AW/apertivo med alla typer av sällskap. Tyvärr för dålig mat för att jag ska rekommendera restaurangen.

Gå hit för ett glas vitt, skippa maten.

21 mar 2018

Jag gillar verkligen det här konceptet och Eataly borde finnas med på allas checklista och pickas av inom en snar framtid!

Lokalen är fantastik och jag tycker verkligen att man har utnyttjar varenda yta.

Vackra målningar i taket och glittriga kristallkronor,... Visa hela »

25 apr 2018

Positivt överraskad! Trodde det skulle vara kaos och överhype. Men icke! Bra service, god pizza. Men lite väl mycket folk och därmed svårt att få bord, men det är ju inte Eatalys fel. Kommer tillbaka snart!

2 mar 2018

Fick vänta i 35 minuter på att få det bord som vi hade bokat. Sedan fick vi dessutom vänta ytterligare ett bra tag på att få beställa. Givetvis blev det fel med beställningen och vi fick inte den mat som vi hade beställt. Överlag var servicen int... Visa hela »

24 maj 2018

Tycker mycket om atmosfären och sorlet på Eataly. Det finns flera ställen att slå sig ned på och äta/dricka. De små pizzorna vid bageriet är både fina och lätt värt sin slant på runt 70-80:-

Espresso och gelaton vid entré... Visa hela »

4 mar 2018

ÄNTLIGEN ett italienskt matmecka i fantastiska lokaler! Att kunna slinka in o få något enkelt och litet, foccacia, charktallrik, mozzarellasallad etc etc utan o bli ruinerad som man oftast blir på restauranger runt om i stan!

19 mar 2018

Roligt koncept i fina lokaler men tänk om man lagt lika stor möda på maten som på inredningen. Totalt fantasilös mat utan ambition när det gäller tillagning. Helt fel priser med hänsyn till vad man får.