Vattenverket

4,2
6 betyg
Café
Bageri
Vattenverket
4,2
6 betyg

Intill Kottlasjön på Lidingö finns det gamla vattenverket, som numera huserar stenugnsbageriet och caféet med samma namn. Vattenverket erbjuder både fika och lunch nära naturen, allt från nybakade bullar till sallader och smoothies.

I det tidigare vattenverket vid Kottlasjön på Lidingö har man skapat en naturnära oas där stenugnen i källaren ständigt går varm. Hit välkomnar man alla som vill koppla av en stund, omgiven av trollskogen intill den lugna sjön. Kanske som ett stopp på promenaden, som ett utflyktsmål eller för att handla med sig nybakat bröd till frukosten.

Tillsammans med ett genuint hantverk, fina råvaror och mycket kärlek skapas här Vattenverkets omtyckta bullar och bröd. Allt bakas från grunden löpande under dagen, så att bageriet alltid kan stoltsera med nybakat med den egna karaktären, som kommer från att surdegsbrödet bakas tillsammans med kanel- och kardemummabullar.

Cafémenyn kretsar förstås kring det nybakade, som matiga smörgåsar, grillade mackor, bullar och croissanter, men också färgglada sallader och amerikanska pannkakor. Och så pricken över i:et – kaffe från Lidingö rosteri, eller varför inte ett glas vin? Vattenverket vill vara en plats att längta och komma tillbaka till, om det så är en avstickare på promenaden längs sjön, för en välsmakande lunch eller för ett glas på uteplatsen.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Recensioner av Vattenverket

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Supermysigt ställe! Kommer absolut komma tillbaka hit o äta mer av deras godheter 🥹 blev bara en macka o te denhär gången men kan säga att dendär brödet var så jäkla gott o färskt 😍 och miljön ska vi inte prata om!! Så fint!

Hade godaste morotskaka, toscabit och banankakan. Trevlig personal med högt tempo som bemöter kunder med leende.

Gott om sittplats, inom och utomhus så klart. Väl planerad utomhus sittplatser, mitt i naturen. Mycket barn/ familjevänlig café och till och med...

Allt man vill ha på ett café! Goda sallader, gott surdegsbröd, toppen kaffe och fika! Men det bästa med stället är platsen - ligger så fint vid vattnet. Vi promenerade fint runt sjön och avslutade med lunch här, en underbar dag!!

Jättemysigt "hidden gem" ute på Lidingö!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Representerar du Vattenverket?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Vattenverket?

Vattenverket ligger på Insjöhagsvägen 14, 181 65, Lidingö.