Matsällskapet Catering

5,0
1 betyg
Cateringfirma
Matsällskapet Catering
5,0
1 betyg

Matsällskapet erbjuder catering för alla typer av tillfällen – här ordnas allt från frukost till festbufféer och högtidsmenyer för både företag och privatpersoner. Det går även att få hjälp med att arrangera företagsfester, julbord, privata tillställningar och festlokaler.

Matsällskapet grundades 1993 och har sedan dess levererat catering av alla slag. I köket i Stockholm har man fokus på fräscha och dagsfärska råvaror. Här lagas allt från grunden, såsom snittar, bufféer, à la carte och julbord. Inspirationen hämtas från olika delar av världen och det finns även mycket grönt för den som vill äta vegetariskt eller veganskt.

Bortsett från att leverera catering hjälper Matsällskapet även till med att ordna fester, bröllop och andra event. Företag kan bland annat få hjälp med att arrangera kick-off och teambuilding, eller planera hela julbordet. För den som ska ha fest går det även att hyra serveringspersonal, porslin, glas, bord och stolar samt få hjälp med städning.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Matsällskapet Catering Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Matsällskapet Catering

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Grym service och fantastisk mat. Tack!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Matsällskapet Catering?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Matsällskapet Catering?

Matsällskapet Catering ligger på Himlabacken 4B, 170 78, Solna. Närmsta tunnelbana är Bergshamnra (ca 850m).