Catering till julfest i Stockholm

Oavsett om du ska ha julfest hemma eller på kontoret så är det alltid en räddning att kunna fixa julbordscatering. Det är bara att få köttbullarna, sillen, grönkålen och resten av godsakerna levererade och låta julfirandet börja. Här listar vi några bra tips på catering av julbord i Stockholm med allt som hör högtiden till, perfekt när du vill beställa färdig julmat.

Se alla våra julbordsguider:

Matsällskapet Catering

Bockholmsvägen 1, Solna

Ordnar allt från mingel till fest

Cateringfirman Matsällskapet levererar julmat både hem och till kontoret. Här erbjuds allt du kan tänka dig, från klassiskt julbord till mingel, jullunch, veganskt, vegetariskt och desserter fint upplagt på vackra fat. Du kan även beställa ett julbord med fisk, skaldjur och grönt.

  • Prisexempel: Klassiskt julbord från 305 kr/person exkl transport och moms
  • Kapacitet: Minst 10 personer

Prima Catering

Katarinavägen 15, Södermalm

Kockens favoriter

Prima Catering erbjuder ett egenkomponerat julbord, antingen klassiskt eller vegetariskt med spännande smaker. Det går även att beställa jultallrik eller godsaker till julminglet. Julbordet levereras från mitten av november ända fram till julaftonskvällen.

  • Prisexempel: Klassiskt julbord 289 kr/person
  • Kapacitet: Minst 4 personer

Urban Deli

2 adresser

Julcatering med variation

Populära Urban Deli serverar julbord både på plats och som catering. Här varvas klassiska inslag med spännande smaker i Urban Delis egen stil, och julbordet går även att få veganskt. Urban Delis julcatering passar lika bra att ta hem som att beställa till företag och julfester.

  • Pris: 390 kr, veganskt julbord 350 kr
  • Kapacitet: Minst 8 personer

Asplund

Gunnar Asplunds allé 2-4, Solna
Brunch
Brunch
Brunch
Brunch
Brunch
Brunch

Svenska klassiker

Restaurang Asplund har ett klassiskt julbord för catering som passar lika bra till företagsevent som till familjefirande. Här ingår allt från sill- och laxbord till köttbullar, Janssons, ostar och desserter. Det går även bra att äta julmiddag på plats.

Carotte Catering

Tegeluddsvägen 92, Gärdet

Spännande menyer

Från cateringfirman Carotte kan man beställa både stora och små julmenyer med hemlagade julklassiker, allt från julbord till veganskt julbord, julmingel och glögg. Här vill man erbjuda ett rikligt och traditionellt julbord som samtidigt ska kunna överraska.

  • Prisexempel: Julbord 465 kr/person exkl moms
  • Kapacitet: Okänt

Villa Godthem

Rosendalsvägen 9, Djurgården

Julbord i fem akter

Den som vill servera julmat hemma eller på kontoret kan beställa julcatering från Villa Godthem ute på Djurgården. Här tillagas julmaten efter klassiska recept och serveras i fem akter. De sista stegen genomför man själv innan det är dags att duka fram julbordet.

Hermans

Fjällgatan 23, Södermalm

En grön jul

För sällskap som föredrar ett växtbaserat julbord har Hermans, en av Stockholms mest väletablerade vegetariska restauranger, självfallet catering att erbjuda. Välj mellan den lilla och stora buffén med vegetariska och veganska varianter inspierarade av typiska julfavoriter.

  • Pris: 265-365 kr/person exkl moms
  • Kapacitet: Minst 20 personer