Catering till julfest i Stockholm

Oavsett om du ska ha julfest hemma eller på kontoret så är det alltid en räddning att kunna fixa julbordscatering. Det är bara att få köttbullarna, sillen, grönkålen och resten av godsakerna levererade och låta julfirandet börja. Här listar vi några bra tips på catering av julbord i Stockholm med allt som hör högtiden till, perfekt när du vill beställa färdig julmat.

Se alla våra julbordsguider:

Matsällskapet Catering

Bockholmsvägen 1, Solna

Ordnar allt från mingel till fest

Cateringfirman Matsällskapet levererar julmat både hem och till kontoret under parollen ”Digitalt julbord”. Här erbjuds allt du kan tänka dig, från klassiskt julbord till mingel, jullunch, veganskt, vegetariskt och desserter. Eller varför inte ekologiska julwraps eller julsmörgåsar. Nyårsmenyer erbjuds också.

  • Prisexempel: Klassiskt julbord 305-445 kr/person (minst 8 pers)
  • Kapacitet: 240 personer

Urban Deli

Sveavägen 44, City/Norrmalm

Julcatering med variation

Populära Urban Deli satsar på julbord både på plats och som catering. Beställer du catering erbjuds en egen tolkning där både klassiker och mycket grönt ingår. De svenska råvarorna smaksätts på lite modernare vis, och maten serveras portionsvis till varje gäst.

  • Prisexempel: Julbord 315kr/person exkl moms
  • Kapacitet: Minst 10 personer

Asplund

Gunnar Asplunds allé 2-4, Solna

Svenska klassiker

Restaurang Asplund har ett klassiskt julbord för catering som passar lika bra till företagsevent som till familjefirande. Här ingår allt från sill- och laxbord till köttbullar, Janssons, ostar och desserter. Det går även bra att äta julmiddag på plats.

Carotte Catering

Tegeluddsvägen 92, Gärdet

Spännande menyer

Från cateringfirman Carotte kan man beställa ett flertal julmenyer med både svenska och internationella smaker, bland annat julmingel, veganskt julbord, frukost och desserter. Stor omsorg läggs vid att leverera kvalitet – i fokus för matlagningen står fina, svenska råvaror i säsong.

  • Prisexempel: Pris vid förfrågan
  • Kapacitet: Minst 10 personer

Hermans

Fjällgatan 23, Södermalm

Grön jul

För sällskap som föredrar ett växtbaserat julbord har Hermans, en av Stockholms mest väletablerade vegorestauranger, catering att erbjuda. Välj mellan den lilla och stora buffén med vegetariska och veganska varianter av typiska julfavoriter.

  • Pris: 230-325 kr/person exkl moms
  • Kapacitet: Minst 20 personer