Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Ejes Choklad

3,0
2 betyg
Redigera Ejes Choklad

Ejes grundades redan 1923 och är idag Kunglig Hovleverantör och känd för sin tillverkning. I den välfyllda butiken på Erik Dahlbergsgatan på Gärdet hittar du deras praliner på lösvikt i mängder av utföranden. Här finns allt från mörk till ljus och vit choklad och bland smaksättningarna syns exempelvis chili, kardemumma, kokos, pomerans samt givetvis alla klassiker. Bortsett från choklad kan du även räkna med kola, mintkyssar och marmelad.

Användarbilder på Ejes Choklad Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
5 sep 2015

Kvalitetsgodis när det är som allra bäst. Det känns som att förflyttas tillbaka i tiden när godiset var lite godare, människorna lite snällare och du inte behövde oroa dig för konstiga tillsatser.

Om du bara vill köpa lite godis eller... Visa hela »

27 apr 2022

Provade Ejes choklad för någon vecka sedan och förvånad att detta ställe har så bra rykte. Köpte 4hg blandade praliner med mig hem och satt och provade igenom dom med en nära vän. Chokladen var nästintill oätlig, riktigt dålig kvalitet... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.