NK Saluhall

3,5
2 betyg
Delikatessbutik
Hemsida
NK Saluhall
3,5
2 betyg
Hemsida

På nedre plan i NK-huset hittar man NK Saluhall – en gastronomisk mötesplats för alla smaker. Här erbjuds god mat inom flera olika områden, såsom fisk, kött, ost, choklad och vegetariskt. I saluhallen hittar du Art Bakery, AG Kötthandel, Art Café, NK Bröd, NK Konfektyr, Androuet Ost, Melanders Fisk, Olja & Oliv Deli samt NK Kaffe & Tehandel.

Föreslå ändringar

Recensioner av NK Saluhall

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 okt. 2023 · Uppdaterad

En stor och fräsch saluhall med gott om plats, här trängs du inte och det finns gott plats att strosa. Det finns flera bra lunchställen med många platser. Tänker att detta är ett prefekt lunchstop i helg shoppingen. Så köper man med nått gott till... Visa hela »

21 maj 2022

Bra utbud som gör en inspirerad till matlagning! Enda negativa var att det kändes väldigt trångt. När jag var där senast, men tror de fortfarande höll på med ombyggnaden. Men annars är det fräscht och man hittar något gott att ta med sig hem!