Melanders NK

3,3
4 betyg
Fisk- och skaldjursaffär
Melanders
3,3
4 betyg

Melanders fisk och skaldjursavdelning på NK erbjuder ett stort utbud av färska råvaror. Här finns ett brett sortiment från havet, goda tillbehör samt färdiga matlådor och skaldjurstallrikar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Melanders Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Recensioner av Melanders

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Åt middag på melanders innan en föreställning, och var riktigt nöjd! De serverade en av mina favoritchampagner (Henriot) på glas och åt en hummerrisotto som var riktigt god!!! Sällskapet åt en sallad som var bra. Var trevligt och bra service kommer d...

Var här på självaste nyårsdagen och utbudet var brett och bra även en dag som denna. Allt möjligt i fisk och skaldjursväg. Det blev en hummer skagenröra. Riktigt god skagen! Och hummer går ju alltid hem.
Trevlig person som hjälpte oss under t...

Var dar häromdagen; maten och servicepersonalen 👍; men inomhustemperaturen i restaurangen helt oacceptabelt; dragigt och kallt som på perrongen
!!! Kommer inte att längta ditt precis p g a detta⛄️☃️😱😨🥶

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,3
4

Representerar du Melanders NK?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Melanders NK?

Melanders NK ligger på Hamngatan 18-20, 111 47, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Östermalmstorg (ca 350m).