Mackverket är foodtrucken för dig som älskar matiga mackor med inspiration från klassiker som BLT och reuben sandwich, stekta på färskt surdegsbröd. Handla med dig en macka i farten, eller boka en av truckarna när du vill ha catering.

Vill du ha en rejäl macka till lunch eller middag, då ska du leta upp den ljusgula foodtrucken Mackverket som rör sig i Stockholmsområdet. Här steker man upp matiga mackor som anpassas efter säsongens råvaror och kocken Isabelles smak. Menyn består av några få utvalda mackor med inspiration från klassiska recept, till exempel en med oxbringa och surkål, och mackorna går att få både hela och halva med pommes till. Även ingredienserna är utvalda; här ingår bland annat kött från svenska gårdar, svamp, grönsaker och hemgjord majonnäs från köket i Liljeholmen. Schemat uppdateras löpande på Mackverkets Instagram-konto.

Mackverkets foodtrucks kan även bokas till olika events i Stockholm, såsom fester, bröllop och företagsevents. Ambitionen är att erbjuda en unik upplevelse där maten serveras på plats, från det mobila restaurangköket. Menyn kan anpassas efter önskemål, och eftersom Mackverket har flera truckar kan de tillgodose både små och stora evenemang.

Se även Mackverket Teatern

Användarbilder på Mackverket Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Mackverket av Sara G.
  • Bild från Mackverket av Sara G.
  • Bild från Mackverket av Sara G.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 jul 2022

Ibland vill man vara ha en god grilled cheese och det är exakt vad man får här.

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

7 feb 2022