Eat Greenii Eat Greenii

Här kan du äta lunch under 100 kronor i Stockholm

Billig mat med god kvalitet tackar man sällan nej till. Kostnaderna för lunch kan snabbt dra iväg och i dessa tider, när man kanske helst vill spara pengar, är det då tur att det finns gott om bra restauranger i Stockholm som serverar billig lunch. I den här guiden har vi samlat bra ställen där du kan äta lunch under 100 kronor. Vi har gjort all research, så det är bara för dig att spana in tipsen nedan och planera för ditt nästa billiga lunchstopp. Här är guiden till lunch under 100 kronor i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Lunch under 100 kronor i Stockholm
  1. Eat Greenii – Hälsosamt och prisvärt
  2. Babel Deli – Lunch med smak
  3. Full Moon Wok – Thai på två adresser
  4. Falafelbaren – Fräscht på Söder
  5. Kafé Plattan – 100 procent veganskt
  6. Lilla Harissa – Smakrika smörgåsar

Lunch under 100 kronor i Stockholm

Eat Greenii Norrmalm Eat Greenii Skanstull
Eat Greenii Norrmalm Eat Greenii Skanstull
Eat Greenii Norrmalm Eat Greenii Skanstull

Hälsosamt och prisvärt

Eat Greeniis ambition är att hjälpa sina kunder att hålla sig friska och att äta hälsosamt. Mellan klockan 10-15 serveras lunch, där man kan välja mellan wraps, burritos eller soppa för 99 kronor. Välj bara bas och lägg sedan till ditt val av protein – fläsk, kyckling, räkor, lax, tofu eller falafel – som ingår i priset.

 • Vasagatan 52, City/Norrmalm Ringvägen 100, Södermalm/Skanstull
  Eat Greenii Norrmalm
  Vasagatan 52, City/Norrmalm
  Eat Greenii Skanstull
  Ringvägen 100, Södermalm/Skanstull
 • Eat Greenii Norrmalm Eat Greenii Skanstull 070-860 14 79
 • Eat Greenii Norrmalm Eat Greenii Skanstull

Babel Deli

Lunch med smak

Babel Deli på Kungstensgatan är ett populärt lunchställe som lämpar sig lika väl för vegetarianer som för köttätare. På menyn hittar man deras berömda pitarullar, som serveras med gröna blad och granatäpple. Man väljer själv fyllning, men vill du komma under 100-lappen ska du välja pitarullar med sötpotatis och feta, falafel eller getost och betor.

Full Moon Wok Odenplan Full Moon Wok Sveavägen
Full Moon Wok Odenplan Full Moon Wok Sveavägen
Full Moon Wok Odenplan Full Moon Wok Sveavägen
Full Moon Wok Odenplan Full Moon Wok Sveavägen

Thai på två adresser

Om du befinner dig i Vasastan och känner för thaimat till lunch så kan du bege dig till någon av Full Moon Woks två restauranger. Här kostar majoriteten av rätterna på menyn under 100 kronor, såsom pad thai, wok med cashewnnötter och röd curry. Beställ snabbt och enkelt online.

 • Upplandsgatan 50, Vasastan Sveavägen 84A, Vasastan
  Full Moon Wok Odenplan
  Upplandsgatan 50, Vasastan
  Full Moon Wok Sveavägen
  Sveavägen 84A, Vasastan
 • Full Moon Wok Odenplan Full Moon Wok Sveavägen
  Full Moon Wok Odenplan
  08-31 77 06
  Full Moon Wok Sveavägen
  08-31 41 03
 • Full Moon Wok Odenplan Full Moon Wok Sveavägen

Falafelbaren

Fräscht på Söder

Falafel i stenugnsbakat pitabröd på surdeg eller falafel i tannourbröd som serveras med tomat- och gurksallad med färsk mynta, syrad rödkål, hummus, tahini, pickles och persilja. Det kan man beställa för en mindre slant på Falafelbaren på Hornsgatan. Falafeln friteras på beställning och du kan antingen äta på plats eller köpa med som take away.

Kafé Plattan

100 procent veganskt

På bottenvåningen i Kulturhuset kan man besöka det helt veganska Kafé Plattan, där det mesta på menyn även är ekologiskt. Till lunch kan man beställa matiga sandwiches/wraps, soppa eller en varmrätt för under hundralappen. Menyn uppdateras ofta.

Lilla Harissa

Hemsida

Smakrika smörgåsar

På Åsögatan ligger det fransk-nordafrikanska caféet Lilla Harissa, där man serverar varma smörgåsar med spännande smaker och dofter från hela världen. Välj mellan lamm, kyckling, tonfisk och vegetarisk fyllning. En matig smörgås får du för endast 89 kronor.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;