Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Barbershop Fridhemsplan

5,0
5 recensioner
Barbershop Fridhemsplan

En barbershop i old school-stil som öppnade på Kungsholmen 2017. Här erbjuder man ansiktsmassage, varma handdukar och rakning med kniv.

Användarbilder på Barbershop Fridhemsplan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 apr 2020

Vanligtvis brukar min fru frisera mig, men inför mitt yngsta barnbarns dop kom jag hit. Mycket trevligt bemötande. Kan stark rekomendera.👍🏻

7 mar 2018

Johan som klippte mig visar verkligen engagemang och vill lägga ner tid och själ i det han gör. Riktigt prisvärd barbershop!

11 jun 2018

Klippte mig där första gången och blev förvånad över hur duktig min frisör var. han presenterade sig var extremt duktig och behandlade mig proffsigt trots att jag satt och svettades som en galning.
Bra frisör och bra service.

12 dec 2018

Fantastiskt, jag har testat flera olika barberare runtom i Stockholm och tur nog så testade jag till slut även Barbershop Fridhemsplan. Lyssnade och klippte precis efter mina önskemål med ett felfritt resultat.

Jag kommer definitivt tillbaka.

2 aug 2018

Extremt bra ställe. Har länge letat efter en bra frisör med hyggliga priser - så till slut fann jag denna. Hatten av för bra service och trevlig inredning. Kan varmt rekommenderas.