Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Barbershop Fridhemsplan

5,0
5 betyg
Redigera Barbershop Fridhemsplan
Barbershop Fridhemsplan

En barbershop i old school-stil som öppnade på Kungsholmen 2017. Här erbjuder man ansiktsmassage, varma handdukar och rakning med kniv.

Användarbilder på Barbershop Fridhemsplan Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
7 mar 2018

Johan som klippte mig visar verkligen engagemang och vill lägga ner tid och själ i det han gör. Riktigt prisvärd barbershop!

2 apr 2020

Vanligtvis brukar min fru frisera mig, men inför mitt yngsta barnbarns dop kom jag hit. Mycket trevligt bemötande. Kan stark rekomendera.đŸ‘đŸ»

11 jun 2018

Klippte mig där första gången och blev förvånad över hur duktig min frisör var. han presenterade sig var extremt duktig och behandlade mig proffsigt trots att jag satt och svettades som en galning.
Bra frisör och bra service.

12 dec 2018

Fantastiskt, jag har testat flera olika barberare runtom i Stockholm och tur nog så testade jag till slut även Barbershop Fridhemsplan. Lyssnade och klippte precis efter mina önskemål med ett felfritt resultat.

Jag kommer definitivt tillbaka.

2 aug 2018

Extremt bra ställe. Har länge letat efter en bra frisör med hyggliga priser - så till slut fann jag denna. Hatten av för bra service och trevlig inredning. Kan varmt rekommenderas.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.