Fermano

5,0
4 betyg
Frisör
Fermano
5,0
4 betyg

Frisörsalong vid Fridhemsplan med en rad olika hårbehandlingar, från klipp och färg till uppsättningar och hårförlängningar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Fermano Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Recensioner av Fermano

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Älskar detta ställe! Har gjort bryn, spray tan och klippt mig här och alltid varit så nöjd. Alla som jobbar här är jätte trevliga, lyhörda och proffsiga. Fräsch lokal.

Super mysig stämning på salongen och jätte fräscht och fint. Har gjort mina naglar på Fermano några gånger nu och jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån 😍 rekommenderar verkligen

Lucy och kollegor på Fermano är en fantastiska frisörer! Lyhörda och kunniga, jättebra på färgbehandlingar. Alltid snygg styling. Plus att stolarna för tvätt har massage 🤩

Stort tack till Lucy och hennes personal för Grym service . Och Lucy stort tack för min fina färg och klippning , är så nöjd. kommer definitivt tillbaka.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
4

Representerar du Fermano?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Fermano?

Fermano ligger på Fleminggatan 87, 112 45, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 200m).