Creative Headz Sankt Eriksgatan

3,0
1 betyg
Redigera Creative Headz Sankt Eriksgatan

Hårkärlek med en touch av rock'n'roll – så beskriver sig salongskedjan Creative Headz. Här erbjuds både färgningar, klippningar, hårförlängning, hårkurer och styling. Sedan starten 2005 har man satsat på att skapa en kreativ miljö där alla ska trivas, känna sig välkomna och lyssnade på. 

Bland utbudet hos den kreativa salongskedjan finns färg- och slingbehandlingar, klippningar, hårförlängning och förtjockning med Hairtalk Extensions samt styling, intensivkurer och behandlingar för fransar och bryn. Men oavsett vilken behandling du väljer är det viktigaste för de kunniga frisörerna att du ska få ditt drömhår. 

De rockiga influenserna genomsyrar den intima salongen på St Eriksgatan, med råa betongytor och bandaffischer på väggarna. Alternativa klippningar och färgningar är således ingen match för frisörerna på salongen, men här välkomnas alla typer av hår och stilar. Priserna i prislistan är från-priser, men vill du få en mer exakt bedömning av vad ditt drömhår kan kosta är det bara att svänga in på någon av salongerna för en kostnadsfri, kort konsultation.

Sedan den första salongen grundades 2005 har Creative Headz öppnat på flera ställen runt om i stan, med skaparlust, talang och mellanmänskliga möten i fokus. Gemensamt för alla Creative Headz-salonger är att de står på fyra ben: passion, gemenskap, respekt och nyfikenhet.

Se även Creative Headz Odengatan 75, Creative Headz Regeringsgatan, Creative Headz Drottninggatan, Creative Headz Götgatan, Creative Headz Hornsgatan, Creative Headz Odengatan 32, Creative Headz Sveavägen, Creative Headz Scheelegatan, Creative Headz Skånegatan

Användarbilder på Creative Headz Sankt Eriksgatan Visa alla

  • Lägg till bild