Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

By Jacobs Hair & Beauty

5,0
3 recensioner
By Jacobs Hair & Beauty

Frisörsalong på Drottninggatan som erbjuder ett stort utbud av behandlingar som alla inkluderar lätt fön och tvätt. Klippning, festuppsättningar, keratinbehandlingar och makeup är bara några av de behandlingar du kan välja bland.

Användarbilder på By Jacobs Hair & Beauty Visa alla

  • Lägg till bild
  • Började gå till By Jacobs för ett år sedan! Mitt hår har hållit sig frisk sen dess! <3 – Bild från By Jacobs Hair & Beauty av Sofia S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 nov 2020

Översätt till svenska »

Två bröder äger salongen. Jag började gå hos Bashar för cirka ett år sedan, och mitt hår har sedan dess fått en sjukt bra kvalite. Bashar har ett unikt sätt att klippa & föna håret på och jag brukar ha som tummregel att all... Visa hela »

5 sep 2020

Stans BÄSTA frisör, Aldrig varit så nöjd och fått så mkt beröm för mitt hår👌💯 Grymt ställe och service. Jobbar alltid noggrant
Ni är bäst 👌👌❤️

7 apr 2019

Super salon! la team est vraiment gentille et au service. Je recomande!

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

10 feb 2019

Nej, nej, nej. Överprisat, stressat, förvirrat.