Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Beauty by Katrin

5,0
2 betyg
Redigera Beauty by Katrin
Beauty by Katrin

Frisörsalongen Beauty by Katrin ligger på Kungstensgatan och här erbjuds bland annat klippningar, färgningar och behandlingar för fransar och bryn.

Beauty by Katrin är inhyst i en ljus liten lokal i närheten av Rådmansgatans tunnelbanestation i Vasastan. Här möts man av ljusa rosentapeter, trägolv och vita frisörstolar. På salongen arbetar Katrin Rosén, som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar för både vuxna och barn. Med många års erfarenhet som frisör kan hon ge både frisyren och hårfärgen en makeover, samt erbjuda tips och råd.

Utbudet är brett och inkluderar allt från klipp och färg till vackra bruduppsättningar, festfrisyrer och balayage. Behandlingarna passar alla stilar och hårfärger, och som kund kan man önska sig såväl något kreativt som något lite mer nedtonat. Den som vill spara in lite tid på den dagliga sminkningen kan även besöka Beauty by Katrin för att färga och forma sina ögonfransar och ögonbryn.

Det går även att boka in styling och håruppsättningar när det dags för exempelvis bal, fest, bröllop eller något annat tillfälle. Bland annat går det utmärkt att få håret flätat på olika sätt. Salongen erbjuder även herrklippningar och trimning av skägget.

Användarbilder på Beauty by Katrin Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 aug 2021

Katrin är ett superproffs med lång erfarenhet.
Jag har gått hos henne i flera år och kommer att förbli kund så länge det bara går!

12 aug 2021

Katrin är bästa frisören som jag har haft, väldigt professionell och lyhörd, ser alltid till att få det bästa resultat och gör den lilla extra.Har gått hos henne många år nu, alltid lika njöd med mitt hår när jag har varit ho... Visa hela »