Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Beauty by Katrin

0,0
0 recensioner
Redigera Beauty by Katrin
Beauty by Katrin

Frisörsalongen Beauty by Katrin ligger på Kungstensgatan och drivs av Katrin Rosén. Här erbjuds bland annat klippningar, färgningar, hårförlängningar och behandlingar för fransar och bryn.

Beauty by Katrin är inhyst i en ljus liten lokal i närheten av Rådmansgatans tunnelbanestation i Vasastan. Här möts man av ljusa rosentapeter, trägolv och vita frisörstolar. Bakom salongen står Katrin Rosén, som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar för både vuxna och barn. Utbudet är brett och inkluderar allt från klipp och färg till vackra bruduppsättningar, festfrisyrer, hårförlängningar och balayage. Behandlingarna passar alla stilar och hårfärger, och som kund kan man önska sig såväl något kreativt som något lite mer nedtonat.

Den som vill spara in lite tid på den dagliga sminkningen kan även besöka Beauty by Katrin för att färga och forma sina ögonfransar och ögonbryn. Det går även att boka in styling och håruppsättningar när det dags för exempelvis bal, fest, bröllop eller något annat tillfälle. Bland annat går det utmärkt att få håret flätat på olika sätt. Salongen erbjuder även herrklippningar och trimning av skägget.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Beauty by Katrin!

Användarbilder på Beauty by Katrin Visa alla

  • Lägg till bild