Beauty by Katrin

4,5
13 betyg
Frisör
Hemsida
Instagram
Beauty by Katrin
4,5
13 betyg
Hemsida
Instagram

Frisörsalongen Beauty by Katrin ligger på Kungstensgatan och här erbjuds bland annat klippningar, färgningar och behandlingar för fransar och bryn.

Beauty by Katrin är inhyst i en ljus liten lokal i närheten av Rådmansgatans tunnelbanestation i Vasastan. Här möts man av ljusa rosentapeter, trägolv och vita frisörstolar. På salongen arbetar Katrin Rosén, som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar för både vuxna och barn. Med många års erfarenhet som frisör kan hon ge både frisyren och hårfärgen en makeover, samt erbjuda tips och råd.

Utbudet är brett och inkluderar allt från klipp och färg till vackra bruduppsättningar, festfrisyrer och balayage. Behandlingarna passar alla stilar och hårfärger, och som kund kan man önska sig såväl något kreativt som något lite mer nedtonat. Den som vill spara in lite tid på den dagliga sminkningen kan även besöka Beauty by Katrin för att färga och forma sina ögonfransar och ögonbryn.

Det går även att boka in styling och håruppsättningar när det dags för exempelvis bal, fest, bröllop eller något annat tillfälle. Bland annat går det utmärkt att få håret flätat på olika sätt. Salongen erbjuder även herrklippningar och trimning av skägget.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Beauty by Katrin Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Beauty by Katrin

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep. 2022

Min absolut bästa frisör sedan många år! Alltid så nöjd med klipp, färg och upplevelsen överlag. Kan varmt rekommenderas

21 juni 2022

Gjorde en makeoverklippning hos Katrin idag - och vilken upplevelse! Jag är sååå nöjd med resultatet! Jag har nu gått flera år hos Katrin och kan konstatera att hon är en frisör med ett kunnande långt utöver det vanliga. Hon tar med hela b... Visa hela »

9 juni 2022

Katrin är en stjärna, så glad att jag hittade henne för ett antal år sedan. Har gått hos henne sen dess och hon är otroligt skicklig, erfaren och professionell. Lyhörd men kommer även gärna med rekommendationer. Skulle gladeligen rekommendera henn... Visa hela »

4 feb. 2022

Jättetrevlig och väldigt duktig! Visste precis hur jag ville ha det och tog hänsyn till min hårtyp samt gav massa bra tips! Väldigt proffsig och hon har mycket erfarenhet vilket märktes tydligt

8 juni 2023

Så nöjd! Sådan gedigen talang och kunskap. Förstod sig på min hårtyp och gav mig en massa kunskap om min hårtyp. Otroligt trevlig och proffsig! Så lyhörd och noggrann. jag är jätte nöjd och jag kan varmt rekommendera Katrin!!!!

26 apr. 2023

Har aldrig gråtit så mycket tror jag, var helt förstörd efter att ha klippt mig här. Katrin satte upp mitt hår i en toffs och klippte av, vilket resulterade i att håret blev mycket kortare i nacken jämfört med sidorna. Jag bad om att hon skulle klippa... Visa hela »

17 apr. 2023

Katrin är verkligen en professionell frisör! Känner och ser precis hur man vill ha det. Jag har klippt mig hos Katrin i säkert 5-6 år o passar på de gånger jag är nere i Sthlm. Hon är dessutom väldigt trevlig o mysig att prata med under klippninge... Visa hela »

22 feb. 2022

Översätt till svenska »

Jättetrevlig och kunnig! Gav bra åsikter när jag frågade om tips för hur det skulle klippas och hon lyssnade precis! Blev super!

9 nov. 2021

Väldigt bra upplevelse hos Katrin.
Hon är bra på att lyssna och klippte mig precis så som jag vill ha det, vilket inte alla klarar av att göra.

12 aug. 2021

Katrin är ett superproffs med lång erfarenhet.
Jag har gått hos henne i flera år och kommer att förbli kund så länge det bara går!

23 maj 2022

Klippte håret ojämnt och alldeles för kort även fast jag visade en referensbild.

12 aug. 2021

Katrin är bästa frisören som jag har haft, väldigt professionell och lyhörd, ser alltid till att få det bästa resultat och gör den lilla extra.Har gått hos henne många år nu, alltid lika njöd med mitt hår när jag har varit ho... Visa hela »

2 mars 2022