Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Beauty by Katrin

4,7
10 betyg
Redigera Beauty by Katrin

Frisörsalongen Beauty by Katrin ligger på Kungstensgatan och här erbjuds bland annat klippningar, färgningar och behandlingar för fransar och bryn.

Beauty by Katrin är inhyst i en ljus liten lokal i närheten av Rådmansgatans tunnelbanestation i Vasastan. Här möts man av ljusa rosentapeter, trägolv och vita frisörstolar. På salongen arbetar Katrin Rosén, som erbjuder en mängd olika hårbehandlingar för både vuxna och barn. Med många års erfarenhet som frisör kan hon ge både frisyren och hårfärgen en makeover, samt erbjuda tips och råd.

Utbudet är brett och inkluderar allt från klipp och färg till vackra bruduppsättningar, festfrisyrer och balayage. Behandlingarna passar alla stilar och hårfärger, och som kund kan man önska sig såväl något kreativt som något lite mer nedtonat. Den som vill spara in lite tid på den dagliga sminkningen kan även besöka Beauty by Katrin för att färga och forma sina ögonfransar och ögonbryn.

Det går även att boka in styling och håruppsättningar när det dags för exempelvis bal, fest, bröllop eller något annat tillfälle. Bland annat går det utmärkt att få håret flätat på olika sätt. Salongen erbjuder även herrklippningar och trimning av skägget.

Användarbilder på Beauty by Katrin Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 sep 2022

Min absolut bästa frisör sedan många år! Alltid så nöjd med klipp, färg och upplevelsen överlag. Kan varmt rekommenderas

21 jun 2022

Gjorde en makeoverklippning hos Katrin idag - och vilken upplevelse! Jag är sååå nöjd med resultatet! Jag har nu gått flera år hos Katrin och kan konstatera att hon är en frisör med ett kunnande långt utöver det vanliga. Hon tar med hela b... Visa hela »

9 jun 2022

Katrin är en stjärna, så glad att jag hittade henne för ett antal år sedan. Har gått hos henne sen dess och hon är otroligt skicklig, erfaren och professionell. Lyhörd men kommer även gärna med rekommendationer. Skulle gladeligen rekommendera henn... Visa hela »

23 maj 2022

Klippte håret ojämnt och alldeles för kort även fast jag visade en referensbild.

22 feb 2022

Översätt till svenska »

Jättetrevlig och kunnig! Gav bra åsikter när jag frågade om tips för hur det skulle klippas och hon lyssnade precis! Blev super!

4 feb 2022

Jättetrevlig och väldigt duktig! Visste precis hur jag ville ha det och tog hänsyn till min hårtyp samt gav massa bra tips! Väldigt proffsig och hon har mycket erfarenhet vilket märktes tydligt

9 nov 2021

Väldigt bra upplevelse hos Katrin.
Hon är bra på att lyssna och klippte mig precis så som jag vill ha det, vilket inte alla klarar av att göra.

12 aug 2021

Katrin är ett superproffs med lång erfarenhet.
Jag har gått hos henne i flera år och kommer att förbli kund så länge det bara går!

12 aug 2021

Katrin är bästa frisören som jag har haft, väldigt professionell och lyhörd, ser alltid till att få det bästa resultat och gör den lilla extra.Har gått hos henne många år nu, alltid lika njöd med mitt hår när jag har varit ho... Visa hela »

2 mar 2022