Salong Gossip

inga betyg
Frisör
Salong Gossip
inga betyg

På Salong Gossip vid Rådmansgatan erbjuds allt inom professionell hår- och hudvård. Här hittar du välutbildade och diplomerade frisörer och hudterapeuter som vårdar allt från frisyren till ansiktet. Såväl moderna som traditionella frisyrer fixas på hårsidan, liksom hårförlängning, traditionella folieslingor, toning, festuppsättningar och mycket mer. Bland behandlingarna finns också allt från ansiktsbehandlingar till massage och vaxning. Är du sugen på att boka tid för fötterna eller naglarna finns även pedikyr och manikyr.Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Salong Gossip Bilder

Recensioner av Salong Gossip

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Bra och mycket kul

Kontaktinformation

Representerar du Salong Gossip?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Salong Gossip?

Salong Gossip ligger på Holländargatan 29, City, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 150m).