Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Colours by Jenny Hansson

5,0 • 4 recensioner
Colours by Jenny Hansson

Här brinner man för hår och färg - dessutom med hänsyn till miljön. Grundaren Jenny Hansson är färgtekniker, specialiserad på hårfärg, toning och slingor, och hon utför även behandlingar med Olaplex. Fokus för hela salongen ligger på hög service och genomtänkta detaljer.

Colours by Jenny Hansson slog upp portarna på Östermalm sommaren 2015, med idéen att erbjuda det lilla extra. Miljön präglas av sober lyx, och stor vikt läggs vid helhetsupplevelsen. Under besöket kan man passa på att koppla av med en kopp kaffe eller te, ekologisk frukt och kaka från ett närliggande bageri. Miljötänket speglas även i det noggrant utvalda produktutbudet, där man bland annat arbetar med DermOrganics naturliga hårprodukter och Masteys ammoniakfria färg.

Frisörteamet är litet men erfaret. Jenny Hansson har jobbat som frisör och färgtekniker i över 20 år, och hon är även ansvarig för Mastey Haircares färgutbildningar i hela Europa. Med sig på salongen har hon Nathalie Cesaretti, som klipper och utför alla tänkbara färg- och slingtekniker, samt Caroline Segerlund som har hunnit med mycket trots sin unga ålder och framförallt är inriktad på extensions och färg.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 nov 2016

Enormt kompetent och trevlig personal! Jag går alltid där ifrån nöjd, glad och snygg i håret!

30 nov 2016

Bästa, proffsigt och trevlig

25 nov 2016

Proffsigt både i behandlingar och bemötande, kan gladeligt rekommendera denna salong.

24 nov 2016

Ett fantastiskt proffsigt gäng som gör underverk. Mysig stämning och ingen stress.