Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Colours by Jenny Hansson

5,0
9 recensioner
Colours by Jenny Hansson

Här brinner man för hår och färg - dessutom med hänsyn till miljön. Grundaren Jenny Hansson är färgtekniker, specialiserad på hårfärg, toning och slingor, och hon utför även behandlingar med Olaplex, Simplex Bonder och Defy Damage. Fokus för hela salongen ligger på hög service och genomtänkta detaljer.

Colours by Jenny Hansson slog upp portarna på Östermalm sommaren 2015, med idéen att erbjuda det lilla extra. Miljön präglas av sober lyx, och stor vikt läggs vid helhetsupplevelsen. Under besöket kan man passa på att koppla av med en kopp kaffe eller te, ekologisk frukt eller en kaka från ett närliggande bageri. Miljötänket speglas även i det noggrant utvalda produktutbudet, där man bland annat arbetar med Nashis veganska hårprodukter och Sensidos ammoniakfria färg.

Frisörteamet är litet men erfaret. Jenny Hansson har jobbat som frisör i över 25 år, och hon har även arbetat i 15 år med utbildning i färglära både i Sverige och internationellt. Med sig på salongen har hon Nathalie Cesaretti, som klipper och utför alla tänkbara färg- och slingtekniker, samt Ida Jansson som har hunnit med mycket trots sin unga ålder och framförallt är inriktad på extensions och färg.

Colours och Riikka Valtonen erbjuder också nagelvård av hög kvalitet. Riikka arbetar med utbildning och har tävlat både i Sverige och internationellt.

Användarbilder på Colours by Jenny Hansson

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2020

Fick håret klippt och färgat samt slingat av Jenny och resultatet blev över förväntan. Perfekta röda toner för mig, så nöjd! Fin och fräsch lokal också. Bästa frisörupplevelsen jag haft!

7 feb 2020

På Colours får man ett varmt och proffesionellt bemötande och ett resultat att vara riktigt nöjd med! I en avkopplande och fin miljö får man alltid det där lilla extra oavsett om det är en finkaffe eller sista putsen. Rekommenderas starkt! ///Peter

7 feb 2020

Fantastiskt bra salong! Jag är alltid så supernöjd med både hårfärg/klipp och naglar🌟

5 feb 2020

Supertrevlig personal med det lilla extra för mig som kund. Lugn miljö och alltid nöjd med resultatet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 feb 2020

Så fin & genomtänkt salong med genuin yrkesskicklighet.

25 nov 2016

Enormt kompetent och trevlig personal! Jag går alltid där ifrån nöjd, glad och snygg i håret!

30 nov 2016

Bästa, proffsigt och trevlig

25 nov 2016

Proffsigt både i behandlingar och bemötande, kan gladeligt rekommendera denna salong.

24 nov 2016

Ett fantastiskt proffsigt gäng som gör underverk. Mysig stämning och ingen stress.