Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Colours by Jenny Hansson

5,0
10 betyg
Redigera Colours by Jenny Hansson

Här brinner man för hår och färg – dessutom med hänsyn till miljön. Grundaren Jenny Hansson är färgtekniker, specialiserad på hårfärg, toning och slingor, och hon utför även behandlingar med Olaplex, Simplex Bonder och Defy Damage. Fokus för hela salongen ligger på hög service och genomtänkta detaljer.

Colours by Jenny Hansson slog upp portarna på Östermalm sommaren 2015, med idéen att erbjuda det lilla extra. Miljön präglas av sober lyx, och stor vikt läggs vid helhetsupplevelsen. Under besöket kan man passa på att koppla av med en kopp kaffe eller te, ekologisk frukt eller en god chokladbit. Miljötänket speglas även i det noggrant utvalda produktutbudet, där man bland annat arbetar med glamourösa Oribe eller veganska Nashis hårprodukter. Även färgen är utvald för att skona kund, frisör och miljö i största möjliga mån.

Frisörteamet är litet men erfaret. Jenny Hansson har jobbat som frisör i över 25 år, och hon har även arbetat i 15 år med utbildning i färglära både i Sverige och internationellt. Med sig på salongen har hon Nathalie Cesaretti, en perfektionist som klipper och utför alla tänkbara färg- och slingtekniker.

Användarbilder på Colours by Jenny Hansson Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2020

Fick håret klippt och färgat samt slingat av Jenny och resultatet blev över förväntan. Perfekta röda toner för mig, så nöjd! Fin och fräsch lokal också. Bästa frisörupplevelsen jag haft!

7 feb 2020

På Colours får man ett varmt och proffesionellt bemötande och ett resultat att vara riktigt nöjd med! I en avkopplande och fin miljö får man alltid det där lilla extra oavsett om det är en finkaffe eller sista putsen. Rekommenderas starkt! ///Peter

7 feb 2020

Fantastiskt bra salong! Jag är alltid så supernöjd med både hårfärg/klipp och naglar🌟

5 feb 2020

Supertrevlig personal med det lilla extra för mig som kund. Lugn miljö och alltid nöjd med resultatet. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 jan 2021

Så otroligt nöjd med mitt hår efter mitt besök på Colours.
Vänligt bemötande och väldigt proffsigt. Verkligen en salong som får en att känna sig speciell!

25 nov 2016

Enormt kompetent och trevlig personal! Jag går alltid där ifrån nöjd, glad och snygg i håret!

5 feb 2020

Så fin & genomtänkt salong med genuin yrkesskicklighet.

30 nov 2016

Bästa, proffsigt och trevlig

25 nov 2016

Proffsigt både i behandlingar och bemötande, kan gladeligt rekommendera denna salong.

24 nov 2016

Ett fantastiskt proffsigt gäng som gör underverk. Mysig stämning och ingen stress.