Koivisto/Karlsson

5,0
9 betyg
Frisör
Hemsida
Koivisto/Karlsson
5,0
9 betyg
Hemsida

Kliv in på en av stans mest trendgivande och inspirerande salonger, där frisörer, färgningsspecialister och hårstylister har samlat sina kreativa idéer. Salong Koivisto/Karlsson har sedan starten blivit en naturlig mötesplats för kunder och hårintresserade att boka en tid för hårvård och styling. Grundarna Teemu Koivisto och Jenny Karlsson har skapat en storstadsanpassad salong i världsklass, där styling och trender ligger frisörerna nära till hands.

På Tegnérgatan kombinerar de principerna erfarenhet och trendkänslighet i minimalistisk och progressiv miljö. Boka en kostnadsfri konsultation till att börja med, då prislistan talar om kvalitativa frisyrer som kostar på. Men kunderna här är vana vid innerstadspriser, och i det här trendsegmentet är det både namnet på frisören och stylistens CV som spelar in. Det är onekligen några av Sveriges bästa hårtekniker som jobbar här, och bara att få en inblick i deras vardag är otroligt lyxigt.

Frisörer som annars jobbar med modeller, artister och stora magasin får här gå tillbaka till det de tycker är som roligast, att jobba med riktigt hår. Vare sig de är ute på fältet och skapar eller på salongen och jobbar med händerna, är det tydligt att ambitionen alltid är på högsta nivå. Även produkterna från kvalitetsmärkena Redken och Pureology som står snyggt uppradade på hyllorna i salongen stärker denna känsla. Snyggt hår ger glädje, och det gör också ett besök på denna salong.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Koivisto/Karlsson Användarbilder

Recensioner av Koivisto/Karlsson

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
19 jan. 2023 · Uppdaterad

Oida är toppen! Trevlig atmosfär som känns lyxig men inte snofsig, typ! :)

17 sep. 2016

Stans bästa frisör heter Ulrika Funseth! Som tidigare jobbade på Noir. Mycket trevlig miljö och blev supernöjd!

19 sep. 2016

Väldigt trevlig och lugn atmosfär på salongen. Blev klippt av Ulrika F (tidigare på Noir) och hon gav mig en helhetsupplevelse, känner mig super nöjd. Kan verkligen rekommenderas!

13 apr. 2020

Klippt mig hos Anna Wallin. Lika nöjd som alltid, känns som att hon trollar med mitt hår varje gång, från alldagligt till fantastiskt. Vilket såklart handlar om lyhördhet, professionalitet och en oerhörd fingertoppskänsla. Tack!

6 apr. 2020

Just klipp mig hos Anna Wallin och är som alltid supernöjd efter ett besök hos henne. Hon är fantastisk duktig på korta frisyrer och bra på att förstå referenser.

31 mars 2020

Har klippt mig och gjort uppsättningar flera gånger med frisören Anna Wallin (tidigare på salongen Noir) och är alltid supernöjd. Hon är duktig och professionell, och väldigt lyhörd och gullig! Kan verkligen rekommendera henne och salongen Koivisto/Karl... Visa hela »

27 apr. 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det bästa!! Ulle & Lisa, älskar dem.

16 apr. 2020

I vanlig ordning supernöjd efter ett besök hos Maggi. Kan verkligen rekommendera Maggi, lyhörd och full av bra förslag som genomförs med stor proffsighet! Maggi var tidigare på NOit men nu hittar du henne hos Koivisto/Karlsson.

1 apr. 2020

Underbart! Tack Maggi som förut var på Noir Stockholm, äntligen kan jag klippa mig hos dig på Koivisto/Karlsson!