Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kokoro Stockholm

5,0 • 9 recensioner
Kokoro Stockholm

En våning upp i ett hus på fashionabla Nybrogatan ligger Kokoro – en trendig salong med ett tight team bestående av frisör, stylist och skönhetsterapeut som leds under ägaren tillika topp-stylisten Emir Kapetanovic.

På Emirs meritlista står, förutom huvudansvarig för hårteamet under Melodifestivalen under flera år, även jobb med styling under Eurovision Song Contest.

Kokoro kan översättas till hjärta på japanska och salongens fokus ligger i att på ett personligt och professionellt sätt ta hand om sina kunder så att de uppnår kokoro – något de själva beskriver som den känsla som uppstår i kroppen och sinnet när allt känns rätt och är i balans.

Salongen är elegant inredd som ett hem, med mjukt matt-gråa väggar, skimrande mässingsdetaljer, tunga sammetsgardiner och lyxiga hårvårdsprodukter längs väggarna. Färgskalan är sofistikerad tack vare svartvit fotokonst, gråa mattor och vit stuckatur i taket. Medan man väntar på sin tur kan man slå sig ned med en coffee table-bok och något att dricka.

Förutom frisörer som utför klippning, styling, färgning och uppsättningar består teamet också av en skönhetsterapeut tillika leg. sjuksköterska som utför behandlingar som ipl, botox och restylane under namnet Perfect Clinic.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jul 2017

Att besöka Kokoro Stockholm är som att komma hem. Direkt när man kommer innanför dörren till den stilfulla salongen möts man av ett lugn och du får ett varmt välkomnande av den trevliga personalen.

Att sedan sitta ned i frisörstolen och få... Visa hela »

1 jul 2017

Always an amazing experience to visit Kokoro! Emir makes me feel like a star every time! And what an amazing place to just relax and have a glas of wine or coffee.

1 jul 2017

Kokoro är en härlig upplevelse i 'hem känsla miljö' som balsam för själen med de bästa frisörerna i stan.

Emir, Elisabeth & Carro får ditt hår att gnistra.

1 jul 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Fantastisk plats! Känns som hemma!

1 jul 2017

Att gå på Kokoro är en riktig treat som jag gärna unnar mig. Emir är en riktig stjärna som får riktigt glamurösa resultat med mitt hår varenda gång. Trygg i att det blir superfint. Trevlig personal och mycket omtanke. De får en att kä... Visa hela »

1 jul 2017

Aldrig blivit bättre omhändertagen och bemött! 100% nöjd och vägrar gå någon annanstans!

6 jul 2017

Snyggt, stilrent och lyxigt. Välkomnande och alltid riktigt bra service. Man möts alltid av ett välkomnande bemötande och man vill liksom bara hänga kvar på salongen fast behandlingen är klar. Rekommenderas!!

5 jul 2017

Snyggaste och mysigaste salongen i stan! Stressen rinner av en direkt när man kommer till Kokoro och blir så fantastiskt omhändertagen. Längtar varje gång jag ska dit och bli fin i håret av bästa Emir och gänget, så nöjd varenda gång!

1 jul 2017

Bästa salongen som finns! Man är alltid nöjd när man har varit på Kokoro. De gjorde min bröllopsdag till den bästa då jag kände mig såååå fin!