Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Kokoro Stockholm

5,0
9 recensioner
Kokoro Stockholm

Trendig salong med ett tight team bestående av frisör, stylist och skönhetsterapeut som leds under ägaren tillika topp-stylisten Emir. Salongens fokus ligger i att på ett personligt och proffessionellt sätt ta hand om dig så att du uppnår Kokoro - den känsla som uppstår i kroppen och sinnet när allt känns rätt. Hit hittar medvetna stockholmare såväl som internationella artister.

Användarbilder på Kokoro Stockholm

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 jul 2017

Aldrig blivit bättre omhändertagen och bemött! 100% nöjd och vägrar gå någon annanstans!

1 jul 2017

Att besöka Kokoro Stockholm är som att komma hem. Direkt när man kommer innanför dörren till den stilfulla salongen möts man av ett lugn och du får ett varmt välkomnande av den trevliga personalen.
Att sedan sitta ned i frisörstolen och få rå... Visa hela »

1 jul 2017

Always an amazing experience to visit Kokoro! Emir makes me feel like a star every time! And what an amazing place to just relax and have a glas of wine or coffee.

1 jul 2017

Kokoro är en härlig upplevelse i 'hem känsla miljö' som balsam för själen med de bästa frisörerna i stan.
Emir, Elisabeth & Carro får ditt hår att gnistra.

1 jul 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Fantastisk plats! Känns som hemma!

1 jul 2017

Att gå på Kokoro är en riktig treat som jag gärna unnar mig. Emir är en riktig stjärna som får riktigt glamurösa resultat med mitt hår varenda gång. Trygg i att det blir superfint. Trevlig personal och mycket omtanke. De får en att kä... Visa hela »

6 jul 2017

Snyggt, stilrent och lyxigt. Välkomnande och alltid riktigt bra service. Man möts alltid av ett välkomnande bemötande och man vill liksom bara hänga kvar på salongen fast behandlingen är klar. Rekommenderas!!

5 jul 2017

Snyggaste och mysigaste salongen i stan! Stressen rinner av en direkt när man kommer till Kokoro och blir så fantastiskt omhändertagen. Längtar varje gång jag ska dit och bli fin i håret av bästa Emir och gänget, så nöjd varenda gång!

1 jul 2017

Bästa salongen som finns! Man är alltid nöjd när man har varit på Kokoro. De gjorde min bröllopsdag till den bästa då jag kände mig såååå fin!