Lazy Barber

inga betyg
Frisör
Hemsida
Lazy Barber
inga betyg
Hemsida

På salongen Lazy Barber kombineras retro old school-känsla med barberartjänster och kaffe. Sedan 2017 ligger salongen vid Mariebergsbron, nära till hands för både Kungsholmens och Essingens skäggiga herrpublik.

Gamla tiders barbershop-tradition har på senare år fått nytt liv i Stockholm. På Lazy Barber vid Lilla Essingen står helhetsupplevelsen i centrum, med amerikanska 50-talsreferenser och retrovibbar som genomsyrar allt från inredningen till groomingprodukterna. Ägaren har drivit barbershop på olika adresser sedan 1980-talet och är en veteran på området. I början av 2017 renoverades den nuvarande salongen som fick namnet Lazy Barber.

Här pryds väggarna av förpackningar i 1900-talsstil, gamla vägskyltar och andra nostalgiprylar som jukeboxes och tuggummimaskiner. Bland behandlingarna hittar du exempelvis klassisk rakning med kniv och handdukar, saxtrimning och skäggtrim med maskin. Salongen erbjuder också "vanlig" klippning för barn och pensionärer, med priser som justeras efter respektive kundgrupp.

Förutom att få en klippning eller rakning kan man även fika på salongen. På cafémeny står bland annat fint paketerade karameller från Sockerbageriet samt kaffe, bakverk, läsk och givetvis milkshakes.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Lazy Barber Användarbilder

Recensioner av Lazy Barber

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

1 apr. 2019

Barnklippning kostar 350kr, resultatet är väl ok men inte värt så mkt pengar för en snabb barnklippning. Vi gick mest hit för att det var nära skolan och gick att muta barnen med fika. Men nu går vi ALDRIG hit igen sedan en anställd, Eddie, klippte ö... Visa hela »