Guiden till fotografer i Stockholm

Guiden till fotografer i Stockholm

Dags att anlita en fotograf i Stockholm? Det finns många anledningar att få hjälp med att ta fina bilder, antingen i en fotostudio eller där du själv är. Kanske behöver du en bra bröllopsfotograf som kan ta vackra bröllopsfotografier på den stora dagen, eller kanske vill du ha ett familjeporträtt eller barnporträtt att rama in? För företag erbjuds en uppsjö av fotograferingar i Stockholm, såsom porträttbilder, redaktionella bilder, företagsbilder och produktfotografering för hemsidor och reklam. Självklart går det även att få hjälp med att fotografera mat när du behöver bra matbilder. I den här guiden ger vi tips på bra fotografer i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Bra fotografer i Stockholm
  1. Björn Fotograf – Bred repertoar
  2. Fotograf Lena Hammar – Bilder som berör
  3. Fotograf Jannis Politidis – Fotostudio sedan 1988
  4. Fotograf Anneli Larsson – Från porträtt till produkter
  5. Lena Larsson – Bröllopsfotograf
  6. Stefan Tell – Från det lilla till det stora
  7. Smajl Studio – Allt för företaget
  8. Jessica Lund – Vitt och brett

Bra fotografer i Stockholm

Björn Fotograf

Bred repertoar

Björn Fotograf är en välanlitad fotograf i Hornstull som erbjuder olika typer av fotograferingar. Här kan du bland annat få porträttbilder, barnfoto, familjefotografering, bröllopsfoto, företagsfoto, produktbilder, reklam och mycket mer.

Fotograf Lena Hammar

Bilder som berör

Lena Hammar har förvandlat sitt intresse för fotografi till sitt yrke. Hon fotograferar familjer, barn, bröllop, företag och porträtt, både i sin studio och på plats hos den som ska fotograferas. Målet är att ta bilder som berör.

Fotograf Jannis Politidis

Fotostudio sedan 1988

Jannis Politidis fotostudio har funnits i Vasastan sedan 1988. Som fotograf har han gesällbrev och erbjuder bland annat porträttbilder, produktfotografering, familjefotografering, gravidbilder och mycket mer. Det går även att göra en egen video i studion.

Fotograf Anneli Larsson

Från porträtt till produkter

På Kungsholmen har fotografen Anneli Larsson sin studio. Hon erbjuder allt från porträttbilder till bröllopsfoton, produktbilder samt interiör- och exteriörbilder. Fotograferingen sker antingen i studion eller i ens egen miljö, exempelvis på kontoret.

Lena Larsson

Bröllopsfotograf

Lena Larsson inledde sin karriär som fotojournalist i Skottland. Idag är hon en hängiven bröllopsfotograf med uppdrag på olika håll och kanter. Utöver bröllopsfotografi ägnar hon sig även åt gravidfotografering för att boosta gravida kvinnor.

Stefan Tell

Från det lilla till det stora

Stefan Tell, som har sin fotostudio på Holländargatan, fotograferar för företag, organisationer, tidningar och bokförlag. Han erbjuder såväl porträttfotografering och personalfotografering som produktfotografering och bilder till reklam och reportage.

Smajl Studio

Allt för företaget

Smajl Studio drivs av företagsfotograferna Anne Vindehall och Magnus Svensson, vars fotostudio har legat i Täby i över 20 år. De tar på sig de flesta typer av fotouppdrag, såsom event, miljöbilder och pressbilder, men framförallt erbjuder de avslappnade företagsporträtt.

Jessica Lund

Vitt och brett

Med sin fotostudio i Stockholm jobbar Jessica Lund med band annat redaktionella porträtt, företagsfoto, mat, mode och reklam. Bortsett från artister, författare, skådespelare och programledare fotograferar hon företag inom olika branscher, samt arbetar även som bröllopsfotograf runtom i landet.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;