Guiden till mäklare i Stockholm

Guiden till mäklare i Stockholm

Är det dags att sälja din bostad, eller kanske köpa nytt? Bostadsmarknaden i Stockholm är alltid levande och oavsett om du är på jakt efter en bostadsrätt, villa, ett radhus eller fritidshus i huvudstaden så finns det flera bra mäklare som gärna hjälper dig med din bostadsaffär. Eftersom utbudet av bra mäklarfirmor i Stockholm är stort, kan det vara svårt att veta var man ska vända sig när man behöver anlita en mäklare. Här har vi samlat några av de mest populära mäklarna som jobbar i Stockholm, såväl i innerstan som ute i förorterna. De flesta mäklarkedjor har kontor lite varstans i stan, vilket gör att mäklarna som arbetar på kontoret närmast dig har god lokalkännedom om just ditt område. Vi vill hjälpa dig att göra en trygg bostadsaffär och därför har vi samlat bra mäklare i Stockholm i denna guide.

Innehållsförteckning
 1. Bra mäklare i Stockholm
  1. Bjurfors – Trygghet sedan 1965
  2. HusmanHagberg – Stöd från början till slut
  3. Mäklarhuset – Virtuella bostadsvisningar
  4. Notar – Årets mäklarkedja 2019
  5. Fastighetsbyrån – Lång erfarenhet
  6. Svensk Fastighetsförmedling – Historisk firma
  7. Erik Olsson Fastighetsförmedling – Egna metoder
  8. Brokr – Modernt tänk
  9. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling – Lokalexpertis
  10. Mohv – Utveckling i centrum
  11. Bo Sthlm – Södra Stockholm
  12. Historiska Hem – Värnar om hemmets historia
  13. Skandiamäklarna – En av de största

Bra mäklare i Stockholm

Bjurfors

Trygghet sedan 1965

Bjurfors startade sin verksamhet 1965 och har sedan dess utvetcklats till ett av Sveriges största mäklarföretag med kontor över hela landet. Kedjan erbjuder flera olika tjänster vid både köp och försäljning av din bostad med fokus på att du ska känna dig trygg i din affär.

HusmanHagberg

Stöd från början till slut

När du tar hjälp av HusmanHagberg får du råd under bostadsaffärens alla steg. Alltifrån när det är köp- respektive säljläge och hur du förbereder dig och din nuvarande bostad på bästa sätt, men självklart får du även hjälp att hitta din nya drömbostad.

Mäklarhuset

Virtuella bostadsvisningar

Mäklarhuset har 110 kontor runtom i Sverige, varav flera i Stockholm, och gedigen erfarenhet av att hjälpa kunder med köp och försäljning av bostäder. Här kan du gå på virtuella bostadsvisningar genom datorn eller telefonen, om du inte orkar springa runt på visningar varje söndag.

Notar

Årets mäklarkedja 2019

Notar förmedlar bostadsrätter i flera svenska städer, med utgångspunkten i att vara närvarande för både säljare och köpare genom hela processen. De blev utnämnda till "Årets mäklarkedja" 2019 av Guldhemmet. Här har man bra koll på Stockholms bostadsmarknad, oavsett om du ska sälja eller köpa.

Fastighetsbyrån

Lång erfarenhet

Fastighetsbyrån började förmedla bostäder 1966 och här står kundens krav och behov i centrum för att skapa lyckade affärer. Här kan du bland annat få tips om hur du fixar din bostad så att den är i toppskick inför en försäljning.

Svensk Fastighetsförmedling

Historisk firma

Oavsett om du funderar på att sälja din bostad, eller har hittat drömlägenheten du bara måste ha, så får du genom Svensk Fastighetsförmedling hjälp under hela processen. Mäklarkedjan har varit verksam sedan 1937 och är därmed en av de mest erfarna i branschen.

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Egna metoder

På Erik Olsson är varje mäklare specialiserad på sitt eget område i Stockholm, så att du får bra förutsättningar vid både köp och försäljning. Här satsar man på att kunden ska känna sig trygg när den gör sitt livs affär, och man har utvecklat sin egen metod för den processen.

Brokr

Modernt tänk

Brokr är en mäklarfirma som är baserad i Stockholm och som grundades med ambitionen att skapa en personlig firma med hög servicenivå. Här satsar man på schyssta villkor för såväl kunder som sina medarbetare.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Lokalexpertis

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling förmedlar bostäder på flera håll i landet, och givetvis även i Stockholm. Med lokalexpertis i centrum ges du rätt förutsättningar för en trygg och tidseffektiv bostadsaffär.

Mohv

Utveckling i centrum

Sedan de startade 2012 har Mohv växt till att finnas i flera städer runtom i landet. Här satsar man på att vara en skräddarsydd mäklartjänst anpassad efter varje kunds situation och bostad.

Bo Sthlm

Södra Stockholm

På Bo Sthlm har man valt att enbart fokusera på södra Stockholm. Detta för att kunna ge absolut experthjälp inom just detta område, och den lokala marknaden där. Här fokuserar man på att vara närvarande för kunden i varje steg av processen.

Historiska Hem

Värnar om hemmets historia

På Historiska Hem har man en gedigen kunskap om Stockholms äldre bostäder och värnar om att bevara de historiska och unika detaljer man finner i ett gammalt hem. Här tar man fram personligheten i ditt hem för att göra den attraktiv för spekulanter inför en försäljning.

Skandiamäklarna

En av de största

Skandiamäklarna har sedan 1980 växt till en av de största mäklarfirmorna i Sverige, med runt 110 kontor runt om i landet. Mäklarens kunskap hjälper dig som både köpare och säljare att landa i en affär som du känner dig trygg med.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;