Guiden till snickare i Stockholm

Guiden till snickare i Stockholm

Är det dags att renovera köket, bygga en altan eller kanske satsa på en platsbyggd bokhylla eller annan förvaring? Då kan det vara läge att anlita en snickare som utför arbetet proffsigt och tidseffektivt. Det finns många hantverkare i Stockholm att välja bland, så att hitta den som är bäst för just ditt projekt är kanske inte det enklaste. Därför har vi satt ihop en guide till byggföretag i Stockholm som utför snickerier för privatpersoner och företag, så att du hittar en hantverkare som passar dig och som skapar ett bra resultat. Här är guiden till bra hantverkare och snickare i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Bra snickare i Stockholm
  1. Lindqvist & Engström – Stora och små snickerier
  2. Edelkrantz Bygg & Plattsättning – Tar sig an det mesta
  3. Novator Bygg – Miljön i fokus
  4. Entreprenadhuset – Stort som smått
  5. Tollberg Bygg & Inredning – Från ax till limpa
  6. K3 Gruppen – Småsnickerier
  7. Tyresö Bygg – Snickare med bred kompetens
  8. Snickarn i Stockholm – Erfaren snickarfirma

Bra snickare i Stockholm

Lindqvist & Engström

Stora och små snickerier

Lindqvist & Engström är ett byggföretag med sin bas i Hägersten och här erbjuder man flera olika byggtjänster, däribland snickerier. De tar sig an projekt, såväl stora som små, för både privatpersoner och företag.

Edelkrantz Bygg & Plattsättning

Tar sig an det mesta

Edelkrantz Bygg & Plattsättning utför både små snickerier, samt större renoveringsprojekt och byggnationer. Här går man under devisen att allt går att lösa.

Novator Bygg

Miljön i fokus

Med över tio års erfarenhet erbjuder Novator Bygg snickeriarbeten av alla storlekar, för både privatpersoner och företag. Här bygger man med ett miljöfokus och donerar dessutom en del av vinsten till hjärnfonden och barncancerfonden.

Entreprenadhuset

Stort som smått

Entreprenadhuset utför både stora renoveringar och tillbyggnader, samt mindre snickeriprojekt. Här får du hjälp av den kunniga personalen för att både utseende och funktion ska stämma överens med den övriga miljön.

Tollberg Bygg & Inredning

Från ax till limpa

Tollberg Bygg & Inredning tar sig an byggprojekt av alla storlekar och satsar på kvalitet, hållbarhet och nära kommunikation i alla led. Från garderober till altaner och platsbyggd förvaring – här anpassas allt efter ditt hem.

K3 Gruppen

Småsnickerier

K3 Gruppens snickare är specialiserade på mindre snickeriprojekt till hemmet. Är du sugen på en platsbyggd bokhylla, eller kanske en lyxig vinkyl till källaren? Eller så kanske du bara behöver rusta upp hemmet lite. Oavsett vad, så bygger K3 Gruppen efter dina önskemål.

Tyresö Bygg

Snickare med bred kompetens

På Tyresö Bygg jobbar erfarna hantverkare som arbetar brett inom bygg och snickeri – stort som smått. Här satsar man på tidseffektivitet och att förverkliga kundens drömmar.

Snickarn i Stockholm

Erfaren snickarfirma

Snickarn' i Stockholm har lång erfarenhet av alla typer av byggprojekt för privatpersoner och företag. Fokus ligger på glädje för snickeri och att uppfylla kundens individuella önskemål.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;