Guiden till jurister i Stockholm

Guiden till jurister i Stockholm

Befinner du dig i en tvist, ligger du i skilsmässa, har du blivit sambo, eller behöver du hjälp med andra juridiska frågor? Nedan har vi samlat information och länkar till några jurister i Stockholm som arbetar med bland annat äktenskapsförord, pensionsplanering, samboavtal, bodelning, familjerätt och allmänjuridik. Många juristfirmor är baserade i Stockholm men har uppdrag för privatpersoner och företag i hela Sverige.

Innehållsförteckning
 1. Jurister i Stockholm
  1. Juristbolaget – I livets alla skeden
  2. Real Finans och Försäkring – Finansiell rådgivning
  3. Anna Rinman Familjerättsbyrå – Gedgen erfarenhet
  4. Advantage Juristbyrå – Vill att juridik ska vara lätt att förstå
  5. Familjerättsbyrån – Fokus på familjerätt
  6. Stockholms Advokatbyrå – Erfarenhet av känsliga tvister
  7. Lexly – Avtal på nätet

Jurister i Stockholm

Juristbolaget

I livets alla skeden

Juristbolaget har funnits sedan 2017 och är specialiserade på familjerätt. Mottot är att hjälpa till i livets alla skeden – bland tjänsterna finns allt från bouppteckning till äktenskapsförord, gåvobrev och juridisk rådgivning i allmänhet. Huvudkontoret ligger i Stockholm, men klienterna är privatpersoner och företag i hela Sverige.

Real Finans och Försäkring

Finansiell rådgivning

Sedan 2010 har Real Finans och Försäkring erbjudit finansiell rådgivning till privatpersoner och företag i hela Sverige. Här kan man få hjälp med att planera sin ekonomiska framtid. Bland annat erbjuds helhetsrådgivning, kapitalförvaltning, pensionsplanering och familjejuridik. Målet är att ha den bästa rådgivningen i Sverige.

Anna Rinman Familjerättsbyrå

Gedgen erfarenhet

Anna Rinman är en erfaren jurist som specialiserar sig inom familjerätt och allmänjuridik. Du kan exempelvis få hjälp med äktenskapsförord, samboavtal och gåvobrev. Hon erbjuder råd och medlar i tvister kring skilsmässa, boende och arv, samt bistår bland annat i internationell familjerätt.

Advantage Juristbyrå

Vill att juridik ska vara lätt att förstå

Juristerna på Advantage Juristbyrå är specialiserade inom affärsjuridik, hyres- och fastighetsrätt, familjerätt och migrationsrätt. Här kan du till exempel få hjälp med byggfel och fuskbygge. Kontoret finns i Stockholm, men de tar på sig uppdrag inom hela landet. Filosofin är att det ska vara enkelt att förstå sig på juridiken.

Familjerättsbyrån

Fokus på familjerätt

Familjerättsbyrån grundades 2006 av Catharina Andersson och är specialiserade inom familjerätt. Här kan man få hjälp och rådgivning när det kommer till bland annat vårdnad, arvsrätt, testamente och äktenskapsförord. Byrån satsar på att ge ett personligt bemötande och att ha stor tillgänglighet.

Stockholms Advokatbyrå

Erfarenhet av känsliga tvister

En allmänpraktiserande byrå i centrala Stockholm som bland annat erbjuder hjälp i känsliga tvister som rör familjerätt. Byrån ägnar sig även åt migrationsrätt, vilket ofta kombineras med familjerätt. Syftet är att både driva ärenden i rätten och fungera som ett stöd under processen.

Lexly

Avtal på nätet

Lexly, som tidigare hette Avtal24, erbjuder juridisk avtalshjälp via nätet eller telefon. Här kan man skriva skräddarsydda avtal i lugn och ro. Det går även att skriva avtal tillsammans med en jurist som är specialiserad på avtalsrätt för små och stora företag samt familjejuridik.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;