Guiden till barnpassning i Stockholm

Guiden till barnpassning i Stockholm

Du som har barn vet att det kan köra ihop sig ibland och då kan man behöva någon som kan hjälpa till att passa barnen. Oavsett om du bara behöver hjälp vid enstaka tillfällen, eller mer regelbunden hjälp, så finns det trygga företag som erbjuder barnvakter och nannys i Stockholm. Anlita en barnvakt och få hjälp med exempelvis hämtning och lämning, matlagning och lek för att underlätta din familjs vardag. Om ni har behov av en barnvakt eller nanny i Stockholm, finns det gott om välrenommerade företag som förmedlar just detta. För att underlätta för dig i valet av barnvakt, har vi här satt ihop en guide till företag som förmedlar tjänster inom barnpassning i Stockholm.

Innehållsförteckning
 1. Nannys och barnvakter i Stockholm
  1. Nannynu – Utbildade barnvakter
  2. Nanny Poppins – Trygghet i första hand
  3. My Nanny – Alltid med erfarenhet
  4. Nannyakuten – Akuthjälp eller regelbundet
  5. Babysits – Smidig onlinetjänst
  6. Charlies bästa änglar – Personlig service

Nannys och barnvakter i Stockholm

Nannynu

Utbildade barnvakter

Nannynu grundades 2007 och är ett av Sveriges största barnvaktsföretag. Här arbetar barnvakter i alla åldrar som alla går obligatoriska kurser, där det bland annat ingår HLR-utbildning med inriktning på barn. Du får alltid träffa din potentiella barnvakt innan den anställs för att se till så att ni fungerar ihop.

Nanny Poppins

Trygghet i första hand

Genom Nanny Poppins får du hjälp att handplocka en barnvakt som passar din familj och era behov. Ni får ett gratis första möte med barnvakten för att ni ska känna er trygga. Alla barnvakter har tidigare erfarenhet av barnpassning och utbildas i hjärt- och lungräddning.

My Nanny

Alltid med erfarenhet

På My Nanny jobbar erfarna och trygga barnvakter som alla får genomgå djupintervjuer, bakgrundskontroller och utbildningar i allt från säkerhet till pedagogik. Din familj matchas ihop med en barnvakt som passar era behov. Upplägg av schema och det första mötet är alltid gratis.

Nannyakuten

Akuthjälp eller regelbundet

Nannyakuten erbjuder barnvaktstjänster i hela Sverige och alla barnvakter utbildas i bland annat hjärt- och lungräddning. Här finns det barnvakter som kan flera olika språk och som kan ge både regelbunden hjälp, samt hjälp vid enstaka tillfällen.

Babysits

Smidig onlinetjänst

På Babysits hemsida kan du enkelt leta upp en barnvakt som passar era behov. Här kan du läsa recensioner på barnvakternas profiler, och sedan kontaktar du den som du är intresserad av att anlita. Med onlinekalendern bokar du smidigt in barnvaktstillfällen.

Charlies bästa änglar

Personlig service

Charlies barnvakter i Stockholm kan hjälpa till att hämta barnen från skolan, fixa middagen, leka eller vad din familj nu kan tänkas behöva hjälp med. De flesta av barnvakterna utbildar sig inom områden som rör barn och har alltid erfarenhet inom barnpassning sedan tidigare.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;