Guiden till tandblekning i Stockholm

Guiden till tandblekning i Stockholm

Ett bländande vitt leende är något som många önskar sig. Kanske har tänderna blivit fläckade av vanor som kaffedrickande och rökning, eller så är du bara inte välsignad med naturligt vita gaddar. För dig som drömmer om vitare tänder så finns det en hel del kliniker som erbjuder tandblekning i Stockholm, på ett säkert och skonsamt sätt. För att du lättare ska hitta rätt för just dina behov, har vi i denna guide samlat ställen för tandblekning i Stockholm.

Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken
Florakliniken

Florakliniken

Pepsodentleende med Megawhite

Om du drömmer om ett blänkande Pepsodentleende kan Megawhite vara något för dig. Tänderna behandlas med en peroxidfri formula som är skonsam mot tänder och tandkött, dessutom helt smärtfri. Blekningen är klar på femton minuter och kan ge upp till hela 15 nyanser ljusare tänder, men genomsnittet ligger på ungefär 5–10 nyanser ljusare.

Tandspecialister

Till Aqua Dental kan man gå för alla typer av behandlingar som rör tänderna, och så även tandblekning. Efter bara några timmar kan du åka hem med ett bländande vitt leende. Du kan även köpa med ett hemmakit, så att effekten av din tandblekning håller längre.

Sturegallerian Tandhälsa

Hemsida

Blek tänderna över natten

Med över 20 års erfarenhet erbjuder Sturegallerian Tandhälsa tandblekning med vetenskapligt utvärderade blekmedel. Du får med dig ett komplett blekningskit hem med en skena, som du har i på natten medan du sover.

Nytorgstandläkarna

Blekningskit

Nytorgstandläkarna ligger mitt på Södermalm och erbjuder hemmablekningskit med beprövade metoder. Här arbetar flera legitimerade tandläkare som guidar dig till hur du bleker tänderna på ett skonsamt sätt för bästa resultat.

Novo Dental

Hemsida

Blek hemma eller på kliniken

På Novo Dental utförs tandblekningar av profesionella tandläkare med lång erfarenhet. Innan blekningstillfället genomgår du en undersökning så att tandläkaren kan se vilka förutsättningar du har, därefter tar själva behandlingen ungefär en timme. Du kan välja mellan att bleka tänderna på kliniken eller hemma.

City Dental

Mitt i stan

City Dental är centralt beläget på Drottninggatan i city och här erbjuder man ett brett sortiment av estetiska behandlingar för dina tänder. Välj mellan en laserblekning på plats på kliniken, eller köp med dig ett blekningskit hem.

Distriktstandvården

Tandproffs

Distriktstandvården har flera kliniker runtom i stan, där samtliga erbjuder tandblekning. Här gjuter man en skena efter dina tänder som du tar med dig hem, tillsammans med en blekningsgel. Du kan också utföra tandblekningen på kliniken om du önskar.

Hemsida

Erfaren kedja

Smile Tandvård har flera kliniker runtom i landet och erbjuder ett brett sortiment av tjänster inom tandvård, och då även tandblekning. Du går först igenom en undersökning för att säkerställa din munhälsa, och sen får du med dig ett blekningskit hem.

Vården.se

Läs mer om tandblekning

Vården.se är Sveriges största samlingsplats för legitimerad sjukvård. I deras guide till tandblekning kan du läsa mer om ingreppet, hur det går till, vad det kostar och mycket mer. På Vården.se sajt kan du söka, jämföra och boka nästan 20 000 olika vårdgivare runt om i Sverige, bland annat för tandblekning.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta