Elements Spa

2,6
7 betyg
Spa
Elements Spa
2,6
7 betyg

Elements Spa är ett modernt spa på Clarion Hotel Stockholm där man kan få ny energi med yogapass, behandlingar och avkoppling i relax, pool och bastu. Hit välkomnas både hotellgäster och stockholmare som behöver en rogivande tillflyktsort mitt på Södermalm.

Elements Spa funkar lika bra för ett spabesök oavsett om man behöver en lugn stund före jobbet, lite avkoppling efter en lång arbetsdag eller återhämtning lagom till helgen. Här erbjuds behandlingar för kropp och ansikte, bland annat signaturbehandlingen klassisk massage. Det går även att göra en egen en sparitual och rena kroppen med lyxiga produkter som appliceras stegvis i bastu och dusch för ökad cirkulation, stärkt immunförsvar och renare hy.

Clarion Hotel Stockholm är ett populärt konferensalternativ, och på Elements Spa kan man varva möten med yogaklasser, ångbastu och en imponerande infinity-pool med utsikt över Södermalm. I spabaren kan man även äta och dricka intill poolkanten.

Inte bara hotell- och konferensgäster hittar hit; inbitna stockholmare unnar sig också gärna en stund avkoppling. Vill man lyxa till det ytterligare kan man äta en "poolside dinner" med vällagad mat utan tillsatser.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Elements Spa Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
7

Recensioner av Elements Spa

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Ja vad ska man säga. Kommer inte komma tillbaka igen.
Vi var tre stycken som skulle gå hit, takpool, utsikt, perfekt tänkte vi. Då boknings systemet bara tillåter att man bokar en i taget, eller duo så ville jag ringa och boka så vi visste att det faktisk...

Recensionen är baserad på dags-spat som absolut är prisvärt! Vill du skämma bort dig själv och ta en dag där du får möjlighet att andas ut i centrala Stockholm är detta perfekt och prisvärt! Det som jag tyvärr tyckte var tråkigt var...

Har varit här via class pass och fick även tillgång till gymmet vilket var ett plus. Jag tycker att det är värt pengarna för dags-spat, jag har båda gånger varit här mellan 13-15 och då har det varit lagom med folk. Jag gillar verkligen utomhuspo...

Felaktigt pris i bokningssystemet så att vi fick betala mer än vi trodde vi hade bokat. Jättemycket folk inne i spat (ingen begränsning?) och bastun var inte varm. Dessutom var vattnet alldeles skållhett och tvålen slut i de gemensamma duscharna i spa-delen.
Inte...

Svar från Elements Spa

Hej, vad tråkigt att ditt besök inte blev som varken du eller vi hade hoppats på. Vi skulle gärna komma i kontakt med dig, för att hitta en lösning så här i efterhand. Hör gärna av dig till oss på [email protected]. /Teamet på Elements Spa

Väldigt mysigt och intimt. Perfekt för paret. Finns uppvärmd utomhuspool. Inte mycket folk när vi var där vilket var bra eftersom det är ganska litet vilket gör det så mysigt. Rekommenderas!

Inte värt pengarna ! Sliten morgonrock. Kallt te.

Svar från Elements Spa

Hej,Tråkigt att du är missnöjd med ditt besök hos oss. Viskulle gärna komma i kontakt med dig, så vi kan hitta ett sätt att gottgöra dig. Hör gärna av dig till oss på [email protected]

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
2,6
7

Representerar du Elements Spa?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Elements Spa?

Elements Spa ligger på Ringvägen 98, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 100m).