Hotel Point

inga betyg
Hotell
Hotel Point
inga betyg

På Östgötagatan i trendiga Sofo ligger Hotel Point, ett personligt litet hotell med närhet till restauranger, barer, caféer, shopping och kultur. Här hittas även restaurang Pazzi.

Hotel Point ligger ett par kvarter från Nytorget, i ett område som är fullt av omtyckta caféer, restauranger och barer. Här erbjuds enkelrum och dubbelrum i kategorierna standard eller ekonomi, och hotellet har även handikappanpassat rum och familjerum med pentry. Hotellrummen är moderna, med utsmyckade små detaljer i interiören, tv och wifi. Här kan man bo som singelresenär, par och familj med närhet till det mesta.

I hotellets restaurang dukas en frukostbuffé upp varje morgon, och på kvällarna serveras pizza och pasta här. För den som vill utforska staden är det nära till både restauranger och shopping i kvarteret, men också teatrar och museer. En liten promenad bort ligger Mosebacke torg, och ett par minuter till så kommer man till Slussen och Gamla stan där man kan utforska de historiska gränderna eller ta en färja över till Djurgården.

Hotellet erbjuder även konferensrum.

Besökarnas bilder från Hotel Point Bilder

Recensioner av Hotel Point

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Hotel Point!

Representerar du Hotel Point?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Hotel Point?

Hotel Point ligger på Östgötagatan 65, 116 64, Södermalm. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 350m).