Clarion Hotel Amaranten Clarion Hotel Amaranten

Guiden till konferenslokaler på Kungsholmen

När det är dags att samla företaget för att snacka ihop sig, bygga teamkänsla och samla lite ny energi kan det vara en god idé att hyra in sig i en inspirerande konferenslokal. Oavsett om ni bestämmer er för att övernatta någonstans, eller bara hyra in er för några timmar, så finns det flera bra konferenslokaler på Kungsholmen som passar utmärkt för ert ändamål. Nedan har vi listat några möteslokaler som passar för både mindre och större sällskap, och de flesta erbjuder även catering av mat och fika. Här är guiden till konferenslokaler på Kungsholmen.

Innehållsförteckning
  1. Konferenslokaler på Kungsholmen
    1. Clarion Hotel Amaranten – Centralt och flexibelt
    2. Courtyard by Marriott Stockholm – För de stora konferenserna
    3. Kungsvalvet – Citynära

Konferenslokaler på Kungsholmen

Clarion Hotel Amaranten

Hemsida

Centralt och flexibelt

Endast 10 minuters promenad från Centralstationen ligger Clarion Hotel Amaranten, som rymmer tio olika konferensrum där alla är döpta efter kända 60-talsmusiker. Rummen har all utrustning man kan tänkas behöva och det finns ett brett utbud av mat och dryck att välja mellan.

Courtyard by Marriott Stockholm

För de stora konferenserna

Intill gröna Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand erbjuder Courtyard by Marriott 12 rymliga möteslokaler för upp till 400 konfererande gäster. Mötesrummen är utrustade med den senaste teknologin och det finns ett stort urval av mat och dryck att beställa till er konferens.

Kungsvalvet

Hemsida

Citynära

Kungsvalvet erbjuder en komplett konferensanläggning endast några minuters promenad från Stockholms Centralstation. Här kan upp till 80 personer mötas i ljusa och stilrena lokaler med all utrustning som kan tänkas behövas. Sätt guldkant på konferensen med aktiviteter som VR-kampen, game show eller middag med mordgåta.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;