Hotel Birger Jarl

4,0
2 betyg
Hotell
Hotel Birger Jarl
4,0
2 betyg

Hotel Birger Jarl är har en inriktning och ett koncept som baserar sig på nutida svensk design. De 200 rummen har den standard man idag förväntar sig av ett 4-stjärnigt hotell och innehåll som gym, parkering och rymliga konferensrum med plats för upp till 150 personer gör hotellet till ett bra alternativ mellan city och Vasastan. Närliggande område erbjuder fler än ett smultronställe om stockholmarna själva får välja.

Besökarnas bilder från Hotel Birger Jarl Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Recensioner av Hotel Birger Jarl

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Lovely hotel with an excellent location in Stockholm. The room was great but the staff were always so polite and pleasant, they really make the hotel stand out

Trevliga rum och rätt mysigt - men känns lite off. Liksom lite långt ifrån allt. Frukosten är stökig, mycket flaskhalsar där folk ska stå och smöra sina förbannade mackor, en idé är ju om folk kan börja haja att man tar en klick s...

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
2

Representerar du Hotel Birger Jarl?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Hotel Birger Jarl?

Hotel Birger Jarl ligger på Tulgegatan 8, Vasastan. I närheten ligger Observatorielunden, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan (ca 300m).