Fredriksborg Hotell är inhyst i en fästning från 1700-talet alldeles intill Oxdjupet, med storslagen utsikt över skärgården. Hotellet erbjuder 15 rum, restaurang, orangerie, bryggor, gästbrygga och trädgård i en naturnära miljö. Här kan man övernatta, äta och arrangera privata tillställningar, konferens och event.

Användarbilder på Fredriksborg Hotell Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 apr 2015

Vilken upplevelse detta var! om man är sugen på en utflykt med bil eller båt så är detta ett måste! Jag bjöd mina svärföräldrar hit en sensommar, vi åkte hit med båt och det första man möts av när man ska lägga til... Visa hela »

25 dec 2014

Wow säger jag bara. Fredriksborg är ett av de mesta genuina ställen man kan hitta kring Stockholm. Själv tog jag mina föräldrar hit med båt, vilket så klart blev en given succé. Det var bara middag över kvällen, men jag skulle gärna tä... Visa hela »

26 okt 2015

Riktigt mysigt hotell i romantisk herrgårds-stuk som ligger precis intill vattnet. Personalen var fantastiskt trevliga och tillmötesgående. Varför de inte får ett högre betyg är för att maten inte var sådär. Dock ett mycket trevlig helhetsintryck.

26 okt 2022