Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Hotel Villa Dagmar

Det exklusiva boutiquehotellet Villa Dagmar, systerhotell till Hotel Diplomat, erbjuder 70 rum och sviter vid Östermalmstorg mitt i stan. Här står bland annat stilfull design och personlig service i fokus för att skapa en lyxig och internationell hotellupplevelse. Bortsett från restaurang och bar rymmer hotellet även spa och en egen blomsterbutik.

Se även Restaurang Villa Dagmar

Användarbilder på Hotel Villa Dagmar Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Hotel Villa Dagmar av Louise L.
  • Bild från Hotel Villa Dagmar av Louise L.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 jul 2021

En riktigt lyxig 30 årspresent inkluderade en staycation på Dagmar, absolut med höga förväntningar. Fick ett otroligt fint välkomnande av personalen och första intryck av lobby och restaurang när man kliver in i entrén också tip top. Rummet var,... Visa hela »

29 maj 2021

Vi valde att besöka nya Villa Dagmar för en frukost. Hade hört av vän som besökt restaurangen tidigare att servicen inte var av toppklass. Hon hade bokat bord i deras vinterträdgård, men blivit placerad i matsalen. Därför blev jag väldigt positivt ö... Visa hela »

Listad i: F R U K O S T

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.