Scandic Grand Central Hotell

4,0
1 betyg
Hotell
Grand Central
4,0
1 betyg

I en anrik byggnad mitt i city ligger Scandics signaturhotell som välkomnar såväl resenärer som restaurangbesökare, musikintresserade och konferensgäster. Ett ”one of a kind”-hotell som de själva kallar det, med nästan 400 rum, restaurang, café, barer och även den historiska Vasateatern i ett och samma paket.

Grand Central huserar i korsningen Kungsgatan och Vasagatan, nära Centralstationen, shoppingkvarter och nöjen. Hotellet bjuder på inredning influerad av Soho på Manhattan samt fokus på hotellupplevelser. Här kan man inte bara bo, utan även träffas, umgås, äta, hänga i baren och exempelvis se konserter med kända svenska artister. Hotellet har 391 rum i storlekar från små singelrum till stora sviter där man kan varva ner med en vinylskiva, vila upp sig eller ta emot vänner och affärsbekanta. Boendet är anpassat efter såväl nöjeslystna weekendresenärer som barnfamiljer, par och affärsresenärer.

På morgnarna serveras ekologisk frukost med gluten- och laktosfria alternativ. På hotellet finns även gym och relaxavdelning samt flera olika moderna mötesrum med tillgång till mötesrådgivare. Nöjen finns det även gott om på tillhörande Vasateatern, där man kan kombinera hotellvistelse och konferens med en mängd evenemang.

1 Linn W.

Besökarnas bilder från Grand Central Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Recensioner av Grand Central

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Fräscht hotell i en vacker byggnad i ett bekvämt, centralt läge. Trevlig personal och god frukost!

1 Linn W.

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
1

Representerar du Scandic Grand Central Hotell?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Scandic Grand Central Hotell?

Scandic Grand Central Hotell ligger på Kungsgatan 70, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 500m).