Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Yasuragi Hasseludden

2,9 • 9 recensioner
Yasuragi Hasseludden

Den 1 januari 2018 öppnar Yasuragi åter igen dörrarna till det japanska badet efter en lång renovering. Samtidigt presenteras den nya restaurangen Saishoku, med veganmat och rawfood på menyn. Restaurangen är designad av DAP Arkitekter, som även har ritat det nya badet och de nya miljöerna i de andra restaurangerna.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Dyrt men värt

Helt fan-tas-tiskt!

Hade spapaket med övernattning. Då ingår entré till japanska badet, Te- och fruktbuffé, frukostbuffé, 3-rätters middag, aktiviteter enligt dagsprogram och du får en yukata (japansk bomullsrock)... Visa hela »

7 apr 2016

Tyvärr blev jag påtagligt besviken efter mitt besök. Hade förvisso höga förväntningar, men hade nog varit besviken ändå. Bokade med övernattning, behandling samt med avsmakningsmeny i teppanyaki-restaurangen (den exklusiva). Runt 6,5-7 tusen har ja... Visa hela »

28 feb 2018

Jag hade högre förväntningar på Yasuragi än vad de levererade tyvärr. Nu råkade vi pricka in sportlovet förra året vilket var en miss då man fick ta med sig barn just då, detta skapade inte den avslappnade och härliga stämning man... Visa hela »

6 jun 2016

Trevligt men uppfyllde inte förväntningarna. Det var dyrt och rummen höll låg standard överlag, men speciellt med tanke på vad besöket kostade. Maten var även det under förväntningarna. De uppvärmda poolerna var trevliga. Massagen var väl... Visa hela »

12 maj 2016

Jag hade ganska höga förväntningar för detta hyllade ställe! Blev ganska besviken, visst var det mysigt och så, men tror snarare att det berodde på sällskapet. Blev överraskad att åka hit med min sambo och vi stannade över natten. Åt ä... Visa hela »

28 dec 2018

Helt underbart! Bästa upplevelsen någonsin. Aldrig varit så avkopplad

2 maj 2018

Nattmardröm på Yashuragi hotell, natten som jag någonsin har haft i mitt liv.

Jag var inbjudan från min arbetsplats till att deltaga på ett möta på Yasuragi hotell, Saltsjö-Boo, Hasseludden, Hamndalsvägen 6.

jag har läst tidig... Visa hela »

11 aug 2016

Bra spa, men absolut inte värt pengarna. Vissa delar av anläggningen är väldigt mysiga, "japanska" osv, medan andra ser ut som en konferenslokal. Drar ner helhetskänslan rejält.

16 nov 2016

Har beställt afterwork paket för mig själv och min man. Hade stora förväntningar men blev lite besviken över våra vistelse. Stället var större än jag tänkte och säkert över 150 pers sprang runt. Det var inte mysigt nånstans. Jag... Visa hela »