7A 7A

Guiden till konferenslokaler på Östermalm

Dags att hyra konferenslokal på Östermalm? Stadsdelen kryllar av företag och kontor, och det finns självklart även riktigt bra lokaler att arrangera möten och konferenser i. Oavsett om det gäller en liten startup eller ett stort bolag så kan du hitta moderna, inspirerande och eleganta konferenslokaler och mötesrum som passar olika behov. Vissa hjälper även till med att kombinera mötet med mat och aktiviteter. Här guidar vi till konferenslokaler på Östermalm – från vackra salonger till trendiga coworking spaces och omtyckta affärshotell.

Innehållsförteckning
 1. Konferenslokaler på Östermalm
  1. 7A – Möte på första parkett
  2. Convendum – Ett stenkast från Stureplan
  3. Sturegatan 15 – Snygg design
  4. Nio Rum – Flådigt och flexibelt
  5. Park – Mer än bara film
  6. Mornington – För möten och mingel
  7. Scandic Anglais – Sus och dus
  8. Princess Hall – Ägs av Blåbandsföreningarna
  9. Mornington – Businesshotell
  10. Alma – Kontorshotell för medlemmar

Konferenslokaler på Östermalm

7A Strandvägen – Konferenslokaler på Östermalm
7A Strandvägen
7A Strandvägen – Konferenslokaler på Östermalm
7A Strandvägen
7A Strandvägen – Konferenslokaler på Östermalm
7A Strandvägen
7A Strandvägen – Konferenslokaler på Östermalm
7A Strandvägen
7A Strandvägen – Konferenslokaler på Östermalm
7A Strandvägen
7A Strandvägen – Konferenslokaler på Östermalm
7A Strandvägen

7A

Hemsida

Möte på första parkett

I vackra salonger på Strandvägen hittar du 7A, vars mötesvåning är inhyst i en historisk jugendbyggnad med välbevarade originaldetaljer och utsikt över Nybroviken. Här arrangeras allt från styrelsemöten till seminarier och andra sammankomster, och det går även att boka privata kontorsrum eller 7A:s Business Lounge.

Convendum

Hemsida

Ett stenkast från Stureplan

Convendum erbjuder moderna mötes- och konferenslokaler på flera platser i Stockholm och Göteborg. En av filialerna ligger på Biblioteksgatan vid Stureplan. Här finns både små och stora lokaler som är utrustade med ergonomiska möbler och den senaste tekniken, samt en lounge för mingel.

Sturegatan 15

Snygg design

På Sturegatan 15 finns denna väldesignade konferensanläggning med fem mötesrum i olika storlekar. Här kan såväl start-ups som väletablerade företag arrangera allt från frukostmöten till pitchar och presentationer. Det går även bra att kombinera konferensen med ett besök på Restaurang Hantverket vägg i vägg eller planera aktiviteter i Stockholm.

Nio Rum

Flådigt och flexibelt

Med nio eleganta lokaler ett stenkast från Dramaten är Nio Rum ett lyxigt alternativ för konferensen. Här hittar du topputrustade, ljusa mötesrum med utsikt över Nybroviken och ett mysigt bibliotek med soffor och bokhyllor. De olika lokalerna kan anpassas efter konferenser, presentationer, produktlanseringar och andra typer av events.

Park

Mer än bara film

Den anrika biografen Park på Sturegatan används idag även till konferenser och events. Här kan man bland annat hålla i föreläsningar, frukostseminarier, kick-offs och mycket mer. Det finns gott om sittplatser, och på duken kan man ha både filmvisningar och spela tv-spel.

Mornington – Konferenslokaler på Östermalm
Mornington
Mornington – Konferenslokaler på Östermalm
Mornington

Mornington

För möten och mingel

Populära Mornington har mötesrum och konferenslokaler i flera olika storlekar, döpta efter karaktärer ur Shakespeares pjäser. Dessutom kan man boka innergården för sommarmingel, Bistron för företagsmingel och en lyxig svit för mer privata möten.

Scandic Anglais

Hemsida

Sus och dus

För ett möte mitt i citypulsen, boka in konferensen på Scandic Anglais precis vid Stureplan. Det centrala hotellet har flexibla mötesrum och grupprum, samt en bar på samma våning som passar bra för en afterwork. I lokalerna arrangeras allt från möten och konferenser till frukostseminarier och stora events.

Princess Hall

Hemsida

Ägs av Blåbandsföreningarna

Princess Hall ligger i ett grönskande område i Diplomatstaden, nära Djurgården, och kan hyras för både möten och events. Mötesplatsen ingår i Blå Bandet och andra relaterade organisationer som jobbar för ett drogfritt samhälle. Här kan man med kort varsel arrangera allt från möten till seminarier och workshops.

Mornington

Hemsida

Businesshotell

Populära Mornington har både hotellrum och möteslokaler i olika storlekar. De senare ligger lite avskilt på nedre plan så att man kan sitta ostört och ha effektiva och kreativa möten. Den som vill kan även få ett helt paket inklusive mat, dryck och aktiviteter. Eller varför inte boka Sven-Bertil Taube-sviten med en egen balkong?

Alma

Hemsida

Kontorshotell för medlemmar

Kontorshotellet Alma på Nybrogatan är endast till för medlemmar, vilket innebär att man bland annat får tillgång till mötesrum och arbetsytor. Ett modernt koncept som även bjuder på events, barhäng och mycket mer. Här är tanken att man ska få inspiration och kunna socialisera med andra medlemmar.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;