Vår Gård

3,7
6 betyg
$$$-$$$$
Konferenslokal
Festlokal
Hotell
Restaurang
Bar
Vår Gård
3,7
6 betyg

Vår Gård i Saltsjöbaden är en prisbelönt hotell- och konferensanläggning som har funnits i nästan ett sekel. I denna kulturhistoriska byggnad sker möten i olika konstellationer, nära naturen och med utsikt över havet. Här finns även restaurang, bageri, cocktailbar och vincafé.

Vår Gård har 142 hotellrum för både privat- och konferensgäster med tillgång till gym, brygga, bastu och relaxavdelning. Här finns lokaler för möten och event i alla storlekar. Det finns även tillgång till utomhusaktiviteter såsom SUP och kajak. Dessutom är alla restauranger tillgängliga vare sig du övernattar eller bara vill komma på besök.

Restaurang Skärtofta
I Vår Gårds restaurang Skärtofta serveras en lyxig femrättersmeny med utvalda råvaror från den egna trädgården och närliggande producenter. Maten kan kombineras med något av dryckespaketen, och för den som föredrar ett grönare alternativ finns även en helt vegetarisk meny. Restaurangen rymmer endast 38 platser, dukade för en spännande smakresa.

Vincaféet
Vincaféet är ett mysigt lunchcafé som serverar lunch och fika på vardagarna. På helgerna vankas det brunch med både söta och salta våfflor, grillade smörgåsar, sallader och bowls.

Bageriet
Allt bröd och alla bakverk som serveras på Vår Gård bakas på plats, i det egna bageriet – vilket innebär att det alltid är färskt. Från tidig morgon går ugnarna varma, och du kan glida förbi för en fika på veckans aktuella bulle, en surdegsfralla eller kanske en tårtbit.  

Tant Grön
På den 20-talsinspirerade cocktailbaren Tant Grön, har man har komponerat en drink- och barmeny som speglar det bästa i de nordiska smakerna. Här finns en stor terrass i etage med utsikt över Baggensfjärden, där du kan avnjuta en cocktail och kanske ett ostron eller två.

Till Vår Gård kommer du enklast med bil, tåg eller båt på sommaren.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Recensioner av Vår Gård

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Mysigt ställe som ligger precis vid vattnet. Var här en söndag, passade perfekt. Personalen var trevlig och välkomnande. Finns ett café/vinbar med diverse bröd och fika bröd som såg riktigt goda ut. Vi tog en lunch direkt och delade på en kyckling ”...

Listad i: Get aways

Favoritstället i hela Saltis, ett andra vardagsrum verkligen!

Jag var här med några kompisar och vi var tyvärr inte jätteimponerade. Mycket konferenskänsla i de flesta lokaler, slitet och opersonligt.

Var här på konferens
Miljön, vattnet, LUGNET gav en sådan inre ro att det kändes som att jag var bortrest i 1 vecka . Man inser inte den dagliga stressen och bullret man utsätts för‼
Inredningen var underbar, genomtänkt och rogivande. Varenda vrå...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,7
6

Representerar du Vår Gård?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Vår Gård?

Vi har klassificerat Vår Gård som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av mat serveras på Vår Gård?

På Vår Gård serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Vegetariskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Vår Gård?

Vår Gård ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Hög ($$$$).

Har Vår Gård uteservering?

Ja, Vår Gård har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Är Vår Gård barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Vår Gård som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Vår Gård?

Vår Gård ligger på Ringvägen 6, 133 35, Nacka.