Vår Gård

3,5
2 betyg
Redigera Vår Gård

Vår Gård i Saltsjöbaden är en prisbelönt anläggning som har funnits i nästan ett sekel. I denna kulturhistoriska byggnad sker möten i olika konstellationer, nära naturen och med utsikt över havet. Här finns även restaurang, bageri och vincafé.

Oavsett om ni är kollegor, vänner eller familj så väntar en unik upplevelse på Vår Gård. Platsen, som ligger längst ut i Saltsjöbaden precis där Stockholms skärgård tar vid, omges av vacker natur och lugn. Här finns 142 hotellrum för både privat- och konferensgäster med tillgång till gym, brygga, bastu och relaxavdelning – med havet ett stenkast bort.

I Vår Gårds matsal och vincafé serveras säsongsbetonade rätter med utvalda, närproducerade råvaror. Allt bröd och alla bakverk bakas på plats, i det egna bageriet – vilket innebär att det alltid är färskt. Under sommaren kan man njuta av mat och vin på innergården. I hotellets kök skapas rätter på havets läckerheter och kött från lokala gårdar med färska kryddor direkt från köksträdgården. Här finns också en 20-talsinspirerad cocktailbar, Tant Grön, där man har komponerat en drink- och barmeny  som speglar det bästa i de nordiska smakerna. Allt detta finns tillgängligt vare sig du övernattar eller bara vill komma på besök.

Vår Gård erbjuder lokaler för möten och events i alla storlekar. Det finns även tillgång till utomhusaktiviteter såsom SUP och kajak. Söker du en lokal för exempelvis bröllop, dop eller en minnesstund är även detta platsen för dig som vill göra det i en lugn och rogivande miljö.

Till Vår Gård kommer du enklast genom bil, tåg eller båt på sommaren. 

Användarbilder på Vår Gård Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Vår Gård av Mimmi S.
  • Bild från Vår Gård av Mimmi S.
  • Bild från Vår Gård av Mimmi S.
  • Bild från Vår Gård av Mimmi S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
15 aug 2022

Mysigt ställe som ligger precis vid vattnet. Var här en söndag, passade perfekt. Personalen var trevlig och välkomnande. Finns ett café/vinbar med diverse bröd och fika bröd som såg riktigt goda ut. Vi tog en lunch direkt och delade på en kyckling ”... Visa hela »

29 okt 2018

Var här på konferens
Miljön, vattnet, LUGNET gav en sådan inre ro att det kändes som att jag var bortrest i 1 vecka . Man inser inte den dagliga stressen och bullret man utsätts för‼
Inredningen var underbar, genomtänkt och rogivande. Varenda vrå... Visa hela »