Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sollentuna Centrum

0,0
0 recensioner
Sollentuna Centrum

Sverige hämtar mycket influenser från föregångsländer som Storbrittanien och USA, både när det kommer till modetrender och innovativa shoppingkoncept. Och vem kopplar inte ordet 'Shopping Mall' med Los Angeles eller Londons Westfield? I Stockholm är det inte bara innerstan som expanderar med köpcentrum och nytänkande gallerior, även utanför tullarna rustar man upp äldre shoppingdestinationer och bygger ut, för att få plats med de största kedjorna och flertalet konceptbutiker. Sollentuna Centrum har blivit ett av storstockholms största shoppingcentrum. Här hittar du allt och lite till som man kan förvänta sig av ett modernt innecentrum. Botanisera runt i en häftig shoppingmiljö med 120 butiker som inkluderar de största kedjorna och ett gäng välkända varumärken. Stanna upp och fascineras av en lummig oas med palmer och exotiska växter, innan du fortsätter beta av butikslistan. Om du blir hungrig kan du fylla på med alltifrån asiatiska tapas och italiensk färskpasta till kebab- och texmexrätter.

Här kan du dessutom boka en personal shopper om du vill ha hjälp med att hitta din unika stil, och vägledning i vilka plagg som passar din figur.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Sollentuna Centrum !

Användarbilder på Sollentuna Centrum

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild