Moderna Museet

3,7
6 betyg
Museum
Hemsida
Instagram
Moderna Museet
3,7
6 betyg
Hemsida
Instagram

Moderna Museet invigdes i exercishuset på Skeppsholmen 1958 och är ett måste för alla som vill se modern och samtida konst. I konstsamlingen, som är en av Europas främsta, finns bland annat nyckelverk av konstnärer som Pablo Picasso och Salvador Dalí.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Moderna Museet Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Moderna Museet

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 nov. 2023

Tröttnar aldrig på detta museum! Så levande och spännande och i ständig förvandling trots den stora permanenta samlingen! Två timmar bara flyger iväg och när jag sen får sätta mig vid ett fönsterbord på restaurangen och titta ut ö... Visa hela »

2 nov. 2018

Fint läge (skeppsholmen), skönt att komma bort från storstads bruset.
Hit kommer jag i snitt 1 gång per år. De brukar ha bra utställningar (bla jean paul gaultier, Kusama m fl). Varje vinter hålls utställning med kreativt bakade pepparkakshus. Visa hela »

6 nov. 2018

Ett av mina favoritmuséem i Stockholm, speciellt när de har någon extra rolig utställning. Läget gör att det är en extra mysig destination att besöka, och från matsalen har man fin utsikt över vattnet och Stranddvägen. Matsalen skulle dock k... Visa hela »

1 sep. 2021 · Uppdaterad
1 dec. 2021
30 nov. 2021